Philips Oneblade Pro Skjeggtrimmer Qp6520 20

  1. Mer om
Philips Oneblade Pro Skjeggtrimmer Qp6520 20

Philips Oneblade Pro Skjeggtrimmer Qp6520 20 VelkjenteSe beste pris på Philips QP6520/20. Les tester og omtaler før du kjøper. Philips Oneblade Pro (QP Den oppladbare Philips OneBlade Pro skjeggtrimmer QP6520/20, med 14 lengdeinnstillinger, tosidig blad, rask opplading og en praktisk reiseveske Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 18 butikker. Bruksområder, Skjeggtrimmer, Kroppshårstrimmer, Hårklipper Philips OneBlade er et revolusjonerende multiverktøy · Nye måten å trimme, style og barbere - ett verktøy · Trimmekam med 14 innstillinger 0,4-10mm · Oppladbar Philips OneBlade er en ny og revolusjonerende hybridstyler som kan trimme, barbere og skape rene linjer og kanter, uansett hårlengde

Batteristatus vises på et digitalt display. Oppleves som skånsom Kundene er generelt veldig fornøyd med denne trimmeren.

Har du lest dette? Drammen teater program 2016

Den får blant annet ros for at den er veldig lett å bruke, og for at den gir et godt resultat. Det inkluderer blant annet tyske Testberichte. De forklarer at modellen scorer høyt på alle 3 parametere, og derfor vurderer de den til å være «god».

Også det internasjonale testmagasinet Trustedreviews. De fremhever spesielt at denne modellen er fordelaktig hvis man leter etter en god skjeggtrimmer som ikke koster så mye.

OneBlade Pro QP/20 Philips

Prisen er lavere enn hos flere av konkurrentene, men man må imidlertid forvente en plastikkaktig følelse og litt upresishet. Man venner seg til begge måtene å barbere seg på etter en stund, og man kan ikke si at den ene metoden er bedre enn den andre.

Ved bruk av barbermaskin trenger man som regel ikke å bruke skum eller gel. Iblant er dette anbefalt for enkelte modeller, for å få en tettere barbering eller en mer behagelig opplevelse. Enkelte barbermaskiner er helt vanntette og kan brukes i dusjen ved våtbarbering.

Motvirke sviing og hudirritasjon Manga som har brukt barbermaskin, ved at de kan forårsake sviing og gjøre huden irritert, uavhengig av modellprodusent. Mange produsenter har derfor jobbet med skjærehodets fleksibilitet, nettopp for å motvirke dette problemet.

Philips OneBlade Pro QP

Barbermaskiner med fjæropphengte skjærehoder følger ansiktsformen bedre. Når pakken er fremme, sendes det en SMS eller et brev til deg. Fri frakt gjelder for bestillinger over 499 kr etter fratrekk av eventuelle rabatter. For bestillinger mellom 1—499 kr er fraktkostnaden 39 kr.

Request Rejected

Selvslipende blader Trimmeren er mer eller mindre vedlikeholdsfri. Bladene er laget av rustfritt stål og plassert på en sånn måte at de sliper hverandre.

Man trenger altså ikke å smøre med olje. Du får altså 20 lengdeinnstillinger å leke med.

Last ned også: Tv program

På denne nye modellen har de valgt å gå tilbake til analogt display. Sikkert for å spare strøm. Uansett ser man tydelig hvilken lengde som er valgt.

PHILIPS ONEBLADE PRO SKJEGGTRIMMER QP6520 20 Relaterte emner

Shaver: Test av 11 populære produkter Sist oppdatert Mars 2021 Når skjeggstubber og kort skjegg skal bort fra ansiktet, er en barbermaskin det opplagte valget for mange. Mange apparater klarer også grovt skjegg og tar bort flate hårstrå. Det finnes forskjellige typer barbermaskiner, og i dag har de fleste skjærehoder med flere skjæreblad, som kapper skjeggstråene under en tynn stålplate med hull. Generelt finnes det to forskjellige teknikker apparatet kan være basert på. Én teknikk er å bruke to eller tre runde skjærehoder der skjærebladene roterer. En annen variant er å ha avlange, parallelle skjærehoder der skjærebladene beveger seg frem og tilbake.

PHILIPS ONEBLADE PRO SKJEGGTRIMMER QP6520 20 Kommentarer:
Forfatter om Philips oneblade pro skjeggtrimmer qp6520 20
Nerland fra Tønsberg
Jeg har lyst studere dokumenter jublende. Les gjerne min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Musik komponieren.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net