Sparebank 1 Regnskap

 1. Mer om

Sparebank 1 Regnskap ForbedringSpareBank 1 Regnskap er enkelt å bruke. Du ser alle bankkontoer, betalinger og kan godkjenne utbetalinger. Fakturaer fylles ut automatisk og sendes rett inn i Med Bank+Regnskap får du en enklere hverdag, og noen å snakke med. Må jeg være kunde både i SpareBank 1 SMN og i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN for SpareBank 1 Regnskapshuset SMN leverer lønn- og regnskapstjenester innenfor alle kundegrupper. Fra enkeltmannsforetak til små, mellomstore og store SpareBank 1 Regnskapshuset SMN. For mer informasjon trykk her Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden

Selskapet har ni ansatte og er en viktig leverandør i regionen, med 190 næringslivskunder.

Styrker satsingen på regnskap i banken

Gjennom dette oppkjøpet styrker vi satsingen vår, spesielt mot næringslivet, sier banksjef Geir Bringsli i SpareBank1 Nord-Norge i en pressemelding. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse.

Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet.

E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Påmelding, skjema Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg.

Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS avd. Vikan

Vi har hatt en fin utvikling siden oppstarten i 2015, og er allerede godt posisjonert i markedet med kompetente medarbeidere og en spennende kundeportefølje. Denne sammenslåingen tydeliggjør ambisjonen i vår satsing, sier administrerende direktør i SpareBank 1 SR-Bank Forretningspartner, Atle Håvarstein Nilsen, i en pressemelding — Vi har alltid sett på Tveit Regnskap som en sterk konkurrent.

Se dette: Varelager regnskap

Vi har stor respekt og ydmykhet for det de har bygget opp gjennom sin 52 års historie. Hvis det fins betalingsavtale med Nets eller andre, anbefales det at alle returfiler er lest inn på det tidspunktet det legges inn avtale med SpareBank 1. Returfiler fra andre vil ikke komme med i returen fra SpareBank 1.

Har du lest dette? Kvestor regnskap

Merk: ALLE som har integrasjonsavtale med Nets Nets direkte remittering på en SpareBank 1 bankkonto, bør skaffe seg en integrasjonsavtale med SpareBank 1 for å fortsatt kunne autorisere betalinger fra Go etter 30. SpareBank 1 vil terminere alle remitteringsavtaler med Nets per 01.

Når avtalen er ferdigbehandlet hos SpareBank 1, kan integrasjonen settes opp i Go. Vær oppmerksom på at SpareBank 1 Helgeland er en separat bank og ikke en del av Sparebank 1.

Velg SpareBank 1 som utbetalingstjeneste og legg inn bedriftens organisasjonsnummer som avtaleid.

Sertifisering av regnskapsførere

Fyll inn hovedbokskonto for bank- og kortgebyr. Sett hake for om betalingene skal ettergodkjennes i nettbank eller ikke. Flere systemer i regnskapsbransjen har allerede integrasjoner med ulike banker.

DNB og Sparebanken 1 går nå steget videre ved å kjøpe opp en viktig systemleverandør til regnskapsbransjen.

SPAREBANK 1 REGNSKAP Relaterte emner

Banker har i mange år samarbeidet om utvikling av integrasjoner seg imellom og ut mot ulike systemløsninger. Dette er en naturlig konsekvens av den teknologiske utviklingen og krav fra brukerne om effektive løsninger. Vi ser en økt bransjeglidning, der dagens oppkjøp inngår i denne utviklingen. Flere systemer i regnskapsbransjen har allerede integrasjoner med ulike banker. DNB og Sparebanken 1 går nå steget videre ved å kjøpe opp en viktig systemleverandør til regnskapsbransjen. DNB og Sparebank 1-alliansen kunngjorde i ettermiddag sitt oppkjøp av Uni Micro, hvor DNB kjøper 40 prosent av Uni Micro, mens Sparebank 1-alliansen, som består av 14 sparebanker, blir sittende med en eierandel på 27 prosent Se nyhetssak i E24. Utfordrer fri konkurranse og hensynet til kundene Regnskap Norge har sett konturene av en sterkere integrasjon mellom leverandører av disse tjenestene, og ser også noen naturlige utfordringer i kjølvannet av utviklingen.

SPAREBANK 1 REGNSKAP Kommentarer:
Forfatter på Sparebank 1 regnskap
Alvestad fra Bergen
jeg elsker lese om Norge plutselig. Les gjerne min andre nyheter. jeg er tent på Brustschwimmen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Assets Regnskap
 • Norsk Regnskapslov
 • Akofs Seafarer
 • Fattigdom Kryssord
 • Tv Benk Sort Metall
 • Baker Hansen Vinderen Oslo
 • Nye Beck Filmer 2020
 • Obs No
 • Benzin På Dieselbil
 • Lektern 17 Mai
 • Bygdin Fjellhotell
 • Vestre Legesenter
 • Lene Marlin Og Kåre Conradi
booked.net