Hvem Drepte Jakob Abdullahi Hassan

  1. Mer om
Hvem Drepte Jakob Abdullahi Hassan

Hvem Drepte Jakob Abdullahi Hassan BeskytteDet var i desember 2016 at 16-åringen KRISTIANSAND TINGRETT (TV 2): 16-åringen som har erkjent at han drepte Jakob Abdullahi Hassan (14) og Tone Ilebekk (48) forklarer seg om de BLE DREPT: Jakob Abdullahi Hassan ble drept i skolegården på Wilds Minne på Lund i For bare seks måneder siden ble sønnen hennes Jakob Abdullahi Hassan drept på brutalt vis av 16-åringen som denne uken møtte i Kristiansand Politikeren mente Jakob Abdullahi Hassan. 14-åringen ble knivstukket og drept mandag. Det ble også 48 år gamle Tone Ilebekk

De rettspolitiske hensyn det er vist til i lovforarbeidene, gjør seg gjeldende med styrke i denne saken. At de etterlatte gis full dekning for sine krav gjennom ordningen med voldsoffererstatning, selv om ansvaret for gjerningsmannen reduseres, skal ikke tillegges vekt.

Elever ved flere skoler i Kristiansand berørt av drapet Kommunal Rapport

Vi tar gjerne imot tips, sa Skaar på pressekonferansen. Mange spørsmål Politiet har fått inn veldig mange tips fra publikum, og det har vært så stor pågang at det er mulig at noen som har ringt, ikke har kommet gjennom og fått kontakt med politiet.

Hvis noen har forsøkt, men ikke har kommet i kontakt med oss, ber vi dem om å ta kontakt igjen, understreket Skaar. Den 48 år gamle kvinnen som ble drept, jobbet som assistent i Lund barnehage i kort gangavstand fra åstedet. Kristiansand tingrett Vondt og nødvendig Abdullahi Hassan og kona Saida Aswad fulgte behandlingen i tingretten forrige uke. Tone Ilebekk, som var ute og luftet hunden og som kom til for å hjelpe, ble påført 32 knivstikk.

Aktor Jan Tallaksen under ankesaken i lagmannsretten. Tirsdag formiddag offentliggjorde politiet navnene på de to drepte: Og ikke minst presenterer han et realistisk scenario for hva som faktisk fant sted på karmøy den skjebnesvangre.

Skrev stygge ting om drepte Jakob

Dermed kan vi slå fast at uansett hvem som stod bak, ville tone ilebekk vært i live i dag hvis norge ikke hadde vært fritt tilgjengelig for. Mandag ble han og tone ilebekk knivdrept i kristiansand. Ingen av dem hadde noen relasjon til tone ilebekk. Tone married first name andersen.

Politiet ville ikke fortelle noe om hvordan gutten fremsto i avhør eller hvordan han har det etter tilståelsen. Etter politiavhøret sent tirsdag kveld ble han imidlertid tatt hånd om av helsepersonell.

Dobbeltdrapsdømt 17

Han ble fremstilt for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett onsdag ettermiddag, og politiet ba om at gutten ble fengslet i to uker. Tiltalte svarte da at Jakob hadde fått epilepsi-anfall og at moren hans var på vei. Da Ilebekk, som var ute for å lufte hunden sin, bøyde seg ned, begynte han å knivstikke også henne. Så da begynte jeg å knivstikke henne i ryggen.

Dobbeltdrapet i Kristiansand skal trolig opp for retten i juni

Hun skrek ut og sa hva er det du gjør. Gutten var bosatt i Kristiansand. Familien hans kom til Norge i 1997, får Fædrelandsvennen opplyst. Foreløpig har politiet ingen formening om hva de to avdøde gjorde på stedet.

Har du lest dette? Horoskop hvem passer sammen

De har heller ikke funnet noen relasjon mellom de to. Vi vet ikke hvem dette er, og vi vet ikke noe om motivet, sier Skaar. Skaar opplyser videre at kvinnen og gutten ble funnet på samme sted ved Wilds Minne skole. Han ønsker ikke å gå noe nærmere inn på hva slags skader de ble påført.

HVEM DREPTE JAKOB ABDULLAHI HASSAN Relaterte emner

Tirsdag formiddag offentliggjorde politiet navnene på de to drepte: Det var Tone Ilebekk 48 og norsk-somaliske Jakob Abdullahi Hassan 14 som mandag ble knivstukket like ved Wilds Minne skole. Begge døde senere på sykehus av skadene. På en pressekonferanse tirsdag klokka 18 etterlyste etterforskningsleder Skaar flere tips om hva den 14 år gamle gutten gjorde i området. Jakob Abdullahi Hassan 14 ble drept i dobbeltdrapet i Kristiansand mandag. Vi har fått vite at han tok buss fra Kristiansand sentrum klokken 15. En busstur på rundt 10-12 minutter.

HVEM DREPTE JAKOB ABDULLAHI HASSAN Kommentarer:
Rapportert den Hvem drepte jakob abdullahi hassan
Tronstad fra Tønsberg
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg trives Färbung. jeg liker lese bøker kjærlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net