First Hotel Atlantica

  1. Mer om
First Hotel Atlantica

First Hotel Atlantica FantastiskContent [hide]

Se hva gjester likte med dette hotellet. Bestill det rommet som best passer dine behov First Hotel Atlantica er et vakkert hotell som ligger i hjertet av Ålesund og tilbyr personlig service. Hotellet ligger ved Brosundet, og har fantastisk First Hotel Atlantica, Ålesund: Se 447 reiseanmeldelser, 180 bilder og gode tilbud for First Hotel Atlantica, vurdert som nr. 7 av 12 hotell i Ålesund og Se tilbud hos First Hotel Atlantica, inkludert fullt refunderbare priser med gratis avbestilling. De forretningsreisende er fornøyd med frokosten First Hotel Atlantica ligger i hjertet av Ålesund, rett over byens karakteristiske kanal Brosundet og med en

Sjekk vilkårene for bookingen din

Familier bør få med seg Atlanterhavsparken, et av Nord-Europas største saltvannsakvarier og et arkitektonisk veldig fint anlegg. Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Fritidsaktivitetene som er oppført nedenfor, er tilgjengelige enten på hotellet eller i nærområdet.

Frokosten var rikelig dekket. Servitørene var rask å rydde opp skitne kopper og fat. Og Atlanterhavsparken skiller seg klart ut som det mest populære reisemålet.

Stappfulle hoteller i Ålesund

Ellers er Ålesund et godt utgangspunkt for turer i alle himmelretninger, eller rett og slett en spasertur på byen. Bypatrioten har satt sammen en liste med våre aller beste tips til kjekke, spennende og unike ting å gjøre i Ålesund denne sommeren. Barnefamiliene er klart i flertall blant gjestene til hotellene. Ekstrasenger og barnesenger er blitt normalen på hotellrom som utnyttes mer enn normalt.

Flere hoteller lar ekstrasengene stå fast på rommene i sommer. Situasjonen med korona var bekmørk i en periode der en har vekslet mellom håp, fortvilelse og til slutt en erkjennelse over at dette ville ta tid.

Ingen vurderinger funnet.

Forsøk å fjerne et filter, endre søket, eller nullstill alle for å vise vurderinger. Som gjest får du gratis adgang til treningssenteret Tren, som ligger 750 meter unna. Innsjekking timer.

Ekstra tiltak for å sikre mathygienen er iverksatt. På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne LHBTQ-vennlig.

FIRST HOTEL ATLANTICA Relaterte emner

Worth a look Prime location and great included breakfast. Staff was friendly and spoke english well. Breakfast ended early at 9:30, and the room was minimalistic. Bathroom looked like my high school locker room shower, but did the job all the same. Ingen vurderinger funnet.

FIRST HOTEL ATLANTICA Kommentarer:
Forfatter på First hotel atlantica
Bakken fra Tromsø
Siste nytt: min andre nyheter. jeg er tent på jogo do pau. jeg liker lese romaner motbydelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net