Undersøkelsesbenk

  1. Mer om
Undersøkelsesbenk

Undersøkelsesbenk Prøv før du kjøperContent [hide]

Armbord · Bobathbenker · Ekkobenk · Endoskopibenk · Fast høyde · Fysioterapibenker · Gynekologibenker · Høydejusterbar · Røntgenbenk På jakt etter Undersøkelsesbenk? Se vårt store utvalg av Undersøkelsesbenker Kombinert undersøkelsesbenk med feste for benholdere (uten benholdere). Regulerbar hodestøtte med pustehull. Med papirrullholder, puss-skuff og hjul Undersøkelsesbenk med elektrisk regulering av høyde og rygg. Slitesterkt trekk i valgfri farge Standard Systemer utvikler og produserer undersøkelsesbenker til sykehus og klinikker. Vi har bred erfaring, som vi bruker til å produsere

Rengjøring av pasientrom og behandlingsrom

Renhold er et felles ansvar som involverer alle ansatte, ikke bare renholdspersonell. Definisjoner Biologisk materiale: Med biologisk materiale menes blod, serum, vevsprøver, sekreter, urin, avføring, puss m. De hjelper oss også til å måle effektiviteten av annonseringen vår.

LINAK tilbyr unike aktuatorløsninger og systemer som er egnet for alle bord og benker - fra de enkleste til de mest avanserte. Ved utformingen av produktene har vi rettet en spesiell oppmerksomhet mot effektiv behandling og praktisk brukervennlighet. Våre produkter har et utmerket pris-kvalitetsforhold samt velegnede funksjoner som fremmer arbeidsergonomien.

Merivaaras sykehusinnredning konstrueres, produseres og leveres i følge et detaljert kvalitetssystem. Virksomheten som ble etablert allerede i 1901 utgjør i seg selv en garanti for vel fungerende og sikre produkter.

Nye produkter utvikles med den sakkunnskapen vi har som markedsleder i Norden og går ut ifra helsevesenets kommende behov. Benkene har stålunderstell med grå pulverlakk som standard og er enkel å rengjøre.

Last ned også: Nest mini 2

Benken leveres med fotkontroll som er enkel i bruk. Det nye Nature-trekket føles svært behagelig og varmere på huden enn vanlig kunstskinn.

Les også: Arthur buchardt

Det er spesielt egnet for medisinske- og fysioterapiprodukter. Materialsammensetning: Ca. Benken leveres med 4 låsbare hjul, diameter 125mm.

Undersøkelsesbenk. Kan hentes medio august.

Utstyrt med benholdere og skuff i rustfritt stål. Benken leveres med 4 läsbare hjul, diameter 125mm. Bredde 60cm, med pairrullholder.

UNDERSØKELSESBENK Relaterte emner

Hensikten med denne prosedyren er å sikre en forsvarlig renholdsstandard på behandlingsrom i sykehuset. Renhold er et felles ansvar som involverer alle ansatte, ikke bare renholdspersonell. Definisjoner Biologisk materiale: Med biologisk materiale menes blod, serum, vevsprøver, sekreter, urin, avføring, puss m. Renhold Senger, inventar, vanlige berøringspunkter og andre flater som kan bli forurenset, må rengjøres og ev. Vanlig rengjøring med rengjøringsmiddel og vann er tilstrekkelig for rom med pasienter som ikke er isolert på grunn av en smittsom sykdom. Flekkdesinfeksjon skal gjennomføres ved søl av biologisk materiale. Metoder for rengjøring kan være rengjøring med våt klut som etterfølges av tørking med tørr klut eller fuktig klut.

Undersøkelsesbenk
UNDERSØKELSESBENK Kommentarer:
Rapportert den Undersøkelsesbenk
Kristensen fra Molde
Se over min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Hula Hooping. jeg liker lese romaner skammelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net