Skrei Oppskrift Lise Finckenhagen

 1. Mer om
Skrei Oppskrift Lise Finckenhagen

Skrei Oppskrift Lise Finckenhagen LivstidContent [hide]

  Lise Finckenhagen lager fersk og kortreist mat av skrei. Det er ikke mye tilbehør som trengs til denne norske delikatessen. La fisken få smaksfølge av bacon Lise Finckenhagen foretrekker skrei framfor vanlig torsk. Hun piffer opp fiskemiddagen med å servere stekte jordskokker, jordskokkstappe og baconsmør I saken har kokke-Lise laget tre forslag. Foto: Sara Johannessen Meek/VG. AvLise FinckenhagenogSara Johannessen Meek Ovnsbakt skrei med sprø topping, sitron og kapers Lise Finckenhagen lager fersk og kortreist mat av skrei. Det er ikke mye tilbehør som

  Det funker bra, men ikke like bra. Når skallet på paprikaene og chili har blitt brent legger du dem rett i en ren plastpose og lar dem ligge i 10 minutter.

  Ta dem så ut og det brente skallet er lett å ta av. Ta ut frø og del i grove biter.

  Se dette: Kutte fliser med fein

  Sauter finhakket sjarlottløk og hvitløk og litt frisk timian i en gryte. Del fileten i fire jevne stykker. Hell nøytral olje i panna og legg fisken med skinnsiden ned eventuelt den siden hvor skinnet var. La fileten ligge stille så du får karamellisert fisken godt. Krydre med litt kvernet pepper. Rens og del pak choy-bladene, legg bladene innimellom fiskestykkene.

  Karamellisert løk og Estragonsmør.

  Dryss over sesamfrø og fordel chili og lime. Rør sammen soyasaus, honning og ingefær og drypp en teskje av soyablandingen over hvert fiskestykke. Tilsett hvitløk mot slutten av stekingen, og bland inn hakkede urter rett før servering. Tilbered fisken Ha litt olje i en stor og varm stekepanne.

  Legg i fiskestykkene med skinnsiden ned i pannen. Stek på skinnsiden i cirka 7 minutter over middels høy varme.

  Mat Fest: Skrei, morsdag og valentine

  Det var ikke snakk om, sa Johan Golden. Da måtte Lise Finckenhagen skyte inn: Du kan ikke sløye skrei om sommeren! Bård Tufte Johansen fulgte opp med kommentar om at han i yngre dager hadde «sendt melding til samene».

  SKREI OPPSKRIFT LISE FINCKENHAGEN Relaterte emner

  Programmet «Nytt-på-nytt» i NRK fredag gav et par nye klassiskere i ufrivillig komedie. En stor del av programmet ble vinklet inn mot at arbeidere fra Litauen kommer til Norge under vinterfisket, fordi nordmenn er late og ikke vil jobbe. Dessuten tar de med seg smitte av korona. Programmet inneholdt imidlertid også et par ufrivillig meget morsomme kommentarer fra deltakerne. Pernille Sørensen kom med det beste «gullkornet»: Vi andre i landet er ikke så interessert i importert mutert virus, og sitte inne, bare fordi dere er litt sånn fisefine på hvem som skal skrelle fisken deres.

  Skrei Oppskrift Lise Finckenhagen
  SKREI OPPSKRIFT LISE FINCKENHAGEN Kommentarer:
  Forfatter på Skrei oppskrift lise finckenhagen
  Helle fra Vossevangen
  Anmeldelse min andre innlegg. Jeg trives Strandkämmen. Jeg trives lese tegneserier nyttig.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  • Sophie Elise Pupper
  • Kollektiv Fripolise
  • Karamelliserte Poteter Oppskrift
  • Kjøkkenfliser Inspirasjon
  • Sterilisering Av Glass
  • Male Kjøkkenfliser
  • Flytting Av Fripoliser
  • Skifer Fliser Ute
  • Anne Lise Rypdal
  • Marshall Bluetooth Høyttaler Test
  booked.net