Count Dooku

  1. Mer om
Count Dooku

Count Dooku GodkjentGrev Dooku er en rollefigur fra Star Wars. Hans sithtittel er Darth Tyranus og er spilt i filmene av Christopher Lee. Grev Dooku var en gang en jedi-mester, trent opp av mester Yoda, men da hans beste venn mester Sifo-Dyas døde, følte han at han Star Wars Count Dooku Complete Cosplay Costume was a human male Sith Lord and the political leader of the Confederacy of Independent Systems Grev Dooku er en rollefigur fra Star Wars. Hans sithtittel er Darth Tyranus og er spilt i filmene av Christopher Lee. Grev Dooku var en gang en jedi-mester Star Wars Legion: Count Dooku Commander er en utvidelse/expansion til Star Wars Legion Brettspill. Utvidelsen inneholder en umalt, detaljert Count Dooku In the Star Wars saga, Count Dooku's red-bladed Lightsaber was an elegant weapon befitting a refined man. Its gracefully curved hilt let Dooku slash and lunge

Dooku: Jedi Lost

Han skjønte ikke før det var for sent at Sidious bare brukte ham til å skape klonkrigen, den massive konflikten som hjalp til med å innlede det galaktiske imperiet. Han ble lært av Yoda som ungdom.

I en alder av 13 år ble han lærling av Jedi Master Thame Cerulian, en lærer av den mørke siden av Force. Som en Jedi-mester ble Dooku bedt om å bli med i Høyrådet; han nektet først, men senere akseptert.

Han er ekspert på å avdekke svakheter i beskyttelsesskjold og pansring. Så snart han har funnet dem, retter han all ildkraft mot målet for maksimal ødeleggelse.

Clip: GameHQ: LEGOs

Etter år som skrapsamler på evig jakt etter deler fra stjerneskip som hun kan bytte mot forsyninger, kan Rey det meste om mekanikk, konstruksjon og fartøymanøvrering.

For å beskytte republikken instruerte han i hemmelighet klonerne på Kamino om å opprette en klonhær. Darth Sidious beordret Tyranus til å drepe Sifo-Dyas for å teste lojaliteten.

Last ned også: Soltrall melodi

Etterpå rekrutterte Tyranus Jango Fett til å tjene som klonehærens emne, betalte for opprettelsen og slettet Kamino fra Jedi-arkivet for å skjule sporene hans. Begynnelsen i 24 BBY ledet grev Dooku offentlig separatistbevegelsen, som ba om at planeter skulle skille seg fra den korrupte republikken. Først trodde Jedi at rykter om Dookus involvering bare var propaganda. Dooku prøver å flykte, men Obi-Wan og Anakin følger ham og engasjerer ham i en lyssabelduell.

Dooku underkaster Anakin med et kraftig lyn, og sårer Obi-Wan med lyssværdet.

Akkurat som Dooku er i ferd med å rømme, kommer hans gamle Jedi-mester, Yoda Frank Oz, og duellerer ham. Da Dooku ikke kunne matche Yodas hastighet og smidighet, distraherer han ham ved å bruke Force for å løsne en stor søyle og sende den slyngende mot Anakin og Obi-Wan.

Mens Yoda er opptatt med å redde dem, unnslipper Dooku.

Etter at han ankom Coruscant, viser Dooku de geonosiske designene til Death Star til Sidious og informerer sin herre om at planen deres fungerer: " Krigen har begynt. Anakin gir etter for sitt hat mot Dooku og bruker den mørke siden for å overmanne ham, kutter begge Dookus hender og etterlater ham hjelpeløs.

Sidious, som Palpatine, ber deretter Anakin om å henrette Dooku på stedet, og dermed forråde Dooku.

Clone Wars Count Dooku

Etter innledende nøling halshugger Daku brutalt. Ved ankomst måtte de kjempe mot Mandalorians selv. Denne kampen, så vel som forsvinden av Komari, tvang tellingen til å revurdere sine egne synspunkter om å betjene Jedi-ordren. Den siste halmen var mordet på eleven Qui-Gon.

Og en av de mest slående tegnene til Star Wars-sagaen - Count Dooku - frivillig forlot Orden, og besluttet at han blindt adlyder myndigheten til Senatet. Da han kom tilbake til Serno, fikk han en arvelig tittel, og noen år senere ble han en av de rikeste menneskene i Galaksen. Under dekning av sin egen innflytelse begynte Dooku å forstå makt som den mørke Lord of the Sith. Sith lærling Ved å vedta den mørke siden av styrke ble earlen Padawan av Darth Sidious, den kraftigste karakteren i Star Wars-sagaen, også kjent som senator Palpatine.

Was Count Dooku A True Sith?

Dooku begynte å implementere Darths plan om å ødelegge Jedi-ordren, men gjorde det i hemmelighet, og avslørte ikke seg selv. Dette varte i åtte år. Forresten, telleren regelmessig kommunisert med Palpatine, mens den fortsatt er i Jedi-ordren. Og Sidious var klar over Dooku's skuffelse i Senatet og Jedi. Gradvis konvergerte deres synspunkter, og tellingen kom til Dart.

Steam Workshop::Count Dooku's Solar Sailer (NO MODS)

Som inngangsavgift presenterte han Sidious et offer - sin gamle venn, sjefen til Sifo-Diaz. Et år etterpå returnerte Luke til Dagobah for å fullføre treningen sin.

Luke hadde nå fått vite at Vader var faren hans, og møtt han i en lyssabelduell allerede. Fra den nå døende Yoda fikk han vite at treningen var over, og han fikk også vite at han hadde en søster, Leia, fra Obi-Wan Kenobi etter Yodas død.

Luke klarte å vende sin far til den lyse siden, og dermed ta keiseren, og bringe fred til galaksen. På seierseremonien etterpå kunne han se Yoda, Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi samlet, dog bare som spøkelseslignende skikkelser.

COUNT DOOKU Relaterte emner

Lee ga også uttrykk for karakteren i 2008-animasjonsfilmen, men ble erstattet av Corey Burton i den påfølgende TV-serien. Burton hadde tidligere uttalt Dooku i 2003-mikroserien Star Wars: Clone Wars, og fortsatte å uttale ham i de fleste av hans videospillopptredener; sist, Star Wars: Battlefront II 2017. Han er også leder for Confederacy of Independent Systems, en føderasjon av planetariske systemer som gjør opprør mot den galaktiske republikken. Dooku sier at republikken er korrupt, og at dens politikere er mer interessert i å opprettholde byråkratiet og berike seg enn å hjelpe fattige, undertrykte systemer. Etter å ha fanget Obi-Wan på Geonosis, forteller Dooku ham at han prøver å redde republikken, og forklarer at tusenvis av senatorer er under påvirkning av en Sith Lord som heter Darth Sidious. Når Obi-Wan nekter å bli med ham, minner Dooku ham om sin avdøde mester, Qui-Gon Jinn, som var Dookus lærling og delte mange av sine synspunkter på politikk og Jedi-tradisjoner. Et Jedi-streiketeam ankommer til slutt planeten for å redde trioen, og de får snart selskap av republikkens nye klonhær, noe som resulterer i en storstilt kamp mellom republikken og separatistiske styrker.

COUNT DOOKU Kommentarer:
Redaktør på Count dooku
Holten fra Stavanger
Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er gehen. jeg liker lese tegneserier Nervøst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net