Grunnleggende Sykepleie Utgave 2

  1. Mer om
Grunnleggende Sykepleie Utgave 2

Grunnleggende Sykepleie Utgave 2 SynDenne utgaven av Grunnleggende sykepleie innebærer en omstrukturering av læreverket til 3 bind Bestill vurderingseksemplarBind 2 Grunnleggende behov og helse omhandler menneskets grunnleggende behov som utgangs punkt for sykepleie KATEGORIER: Sykepleie · Bla i alle kategorier Ny utgave - Grunnleggende sykepleie er et basisverk for sykepleierutdanningen. Bind 2 innledes med kliniske vurderingsprosesser og dokumentasjon Kjøp «Grunnleggende sykepleie 2 - grunnleggende behov» til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk

I relasjon: Vikarbyrå sykepleier

Pensumbøker i alle fag. Grunnleggende sykepleie er et basisverk for sykepleierutdanningen Bind 2 er bygget opp i samsvar med sykepleierprosessen og viser Kjøp 'Grunnleggende sykepleie 2, grunnleggende behov' fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet 9788205483910.

Grunnleggende sykepleie 2. Heftet

Hun er kjent for sitt politiske og faglige engasjement for sykepleietjenesten og har blant annet ledet arbeidet med Rammeplan og forskrift for 3-årig sykepleierutdanning 2000. Mekki har publisert en rekke artikler om sykepleierutdanning i nasjonale og internasjonale tidsskrifter.

Stillingen inkluderer drift av stomipoliklinikken. Hun har også en undervisningsstilling hos bandasjist og underviser blant annet i kommunehelsetjenesten. Indrebø er utdannet sykepleier og har mastergrad i sykepleievitenskap.

Sykepleie 1

I tillegg har hun videreutdanning i praksisrettledning, lindrende behandling, stomisykepleie og i å undervise og arbeide kunnskapsbasert. Hun har lang erfaring som sykepleier, stomisykepleier og avdelingssykepleier.

Læreverket passer godt som en innføring i fagfeltet, men er også svært nyttig som et rammeverk for hele studieløpet og vil være til god hjelp i arbeid med studiekrav. I de 3 bindene presenteres basiskunnskaper som bør ligge til grunn for å oppøve kompetanse som sykepleier.

Grunnleggende Sykepleie 2

Bind 2 inneholder kapitlene:8 Sirkulasjon9 Respirasjon10 Kroppstemperatur11 Væske og ernæring12 Eliminasjon13 Hygiene14 Aktivitet Les mer Boken inneholder teoretisk kunnskap, ferdigheter og verdier som utgjør fundamentet i sykepleien, med fokus på sykepleierens møte med pasienten.

Sykepleieroppgaver og prosedyrer blir også beskrevet. Smittevern i helsetjenesten 2. Ernæring - mer enn mat og drikke 5.

Har du lest dette? Lønn sykepleier

Bergen: Fagbokforl. Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer 4. Syk: Mikrobiologi, patofysiologi, farmakologi og klinisk medisin 3. Oslo: Cappelen Damm akademisk.

GRUNNLEGGENDE SYKEPLEIE UTGAVE 2 Relaterte emner

Pensum er på totalt ca. Sykepleiefaglig pensum Aagaard, H. Hjelmeland Grimsbø Red. Oslo: Gyldendal akademisk. Behovet for søvn og hvile. Sykepleie til pasienter med forstyrrelser i kroppstemperaturen. Kommunikasjon i relasjoner: samhandling, konfliktløsning, etikk 2.

GRUNNLEGGENDE SYKEPLEIE UTGAVE 2 Kommentarer:
Redaktør på Grunnleggende sykepleie utgave 2
Hodne fra Finnsnes
Se over min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Höhlentauchen. Jeg trives lese om Norge umiddelbart.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net