Lyspærer Biltema

  1. Mer om
Lyspærer Biltema

Lyspærer Biltema HjelpFinn Lyspærer som passer til din bil. For baklys, nummerskiltbelysning m m BILTEMA har et stort utvalg av rimelige lyspærer til din bil! Skift pærene selv og spar hundrevis av kroner. Hos oss finner du lyspærene som passer til Dessuten bruker LED-lamper lite strøm, slik at det kan lønne seg å skifte ut lyskilder i hjemmet eller på arbeidsplassen. Hos Biltema finner du det meste til Start · Bygg · Belysning · Lyskilder · LED-pærer · Normalpærer; Normalpære E27, klar Bærekraft; Innstillinger for informasjonskapsler. Start · Bygg · Belysning · Lyskilder · LED-pærer; Spesialpærer

Dette bør du vite før du kjøper LED

Dette viser hvor stor forskjell det er på lyspærer, og at du ikke skal telle kroner og øre når det handler om ys eller dekk. Det er stor forskjell på merkevare og billigvare.

De lar seg verken justere eller bruke. Det er ialfall bedre enn umerket produsent uten at jeg har hørt om dem i andre sammenheng enn nettop slike pærer. For det første er det ikke håp i havet om at denne vil vare 25000 timer. LED chippene vil degraderes veldig raskt i denne temperaturen.

For det andre: Når elektrolytt kondensatoren tørker ut helt vil enten pæra få et ekstremt flimmer på 100Hz, eller den kortslutter, hvorpå likeretteren vil virke som sikring og gå av med et smell. Resultatet er oppsiktsvekkende. Da lysmengden lumen ble målt etter snaut 41.

Lyspærer til bil

Ingen av pærene var ødelagt. De må ha lagt mye arbeid i både design og i komponentene, sier Christofer Silfvenius i svenske Energimyndigheten til NyTeknik. På RS2'en og Golfen har jeg laget custom oppsett med enda feitere kabler enn i Biltema kitet, men har montert Biltema sitt på Audi 80'en, og det ga dramatisk forbedring.

Mer volt på pæra gir mer lys, men også kortere levetid. Problemet her er at det tydeligvis er veldig forskjellige målemetoder.

Jeg har pærer som påstår at de har en CRI på over 90 som lyser mye mer ujevnt enn en som har en oppgitt CRI på «mer enn 80». Her får du både volt, watt, ampere og fargetemperatur. Det er dessverre vanlig at leverandørene ikke oppgir pærens evne til å gjengi naturlige farger.

Om det ikke står noe kan det tyde på at pæren har en lav verdi og dermed et mer ubehagelig lys. Men skal du være sikker bør du bruke internett og lese deg opp. Det kan også være lurt å eventuelt benytte seg av returrett.

Gjør en test når du kommer hjem. Sjekk om lyset ser bra ut sammen med ditt eksisterende lys.

Spesialpærer

Kjøp kvalitetspærer Jeg har også opplevd at mange av mine LED-pærer ikke har holdt det de har lovet hva levetid angår. De har slukket etter omtrent like kort tid som en vanlig glødepære.

Som oftest er det da ikke selve LED-delen som ryker, men den øvrige elektronikken i pæren som er av for lav kvalitet og som ikke tåler varmen eller spenningsendringer. Kassen min med LED-pærer som har slukket for godt. Dette er ikke miljøvennlig. Lav kvalitet lønner seg ikke. Der er erfaringen min meget enkel: billige pærer ryker fort. Dyre pærer varer så lenge at ingen av dem jeg har kjøpt har slukket ennå.

Trond sparte kroner på 90 sekunder

Konklusjon Kjøp pærer der du kan justere fargetonen. Spesielt i rom der du kan ha behov for å dimme og lage en behagelig stemning om kvelden. Den bør være høyest mulig.

LYSPÆRER BILTEMA Relaterte emner

Trond sparte 2300 kroner på 90 sekunder - Jeg visste at dette var en rimelig smal sak, sier Trond Agnar Hanssen. Tromsømannen oppsøkte fredag en bilforhandler i Tromsø for å få byttet en gåen hovedlyspære. I tillegg kom arbeidet på 900 kroner. Totalregninga ble 2800 kroner, forteller Hanssen til avisen. Argumentasjonen var at det var veldig keitete å komme til med lyspæra, og at de kom til å bruke tid på det. Der fant han en tilsvarende lyspære, en D1S Xenon-pære, til 499 kroner. Jeg synes det er drøyt å ta en halvtimes verkstedtime for noe som tar 1,5 minutter å gjøre selv, sier Hanssen, som blåste ut på Facebook i etterkant.

LYSPÆRER BILTEMA Kommentarer:
Redaktør på Lyspærer biltema
Persson fra Bodø
Jeg trives lese tegneserier til syvende og sist. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Eis Speedway.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net