Tunfisk Majones

  1. Mer om
Tunfisk Majones

Tunfisk Majones følgeligContent [hide]

Finhakk rødløk, kapers og dill og rør det inn i Smak til med salt, pepper og sitronsaft og spis den nylagde tunfisksalaten på brød eller knekkebrød mills.no › oppskrift › mills › enkel-tunfisksalat Tunfisk salat starter med en blanding av to hovedingredienser: tunfisk og majones. Tunfisken som brukes er vanligvis ferdigkokt, hermetisert og pakket i vann eller olje. Pickles, selleri, smak og løk er fremst blant ingrediensene som ofte blir Oppskrift på enkel tunfisksalat med sting, laget av tunfisk på boks, majones, rømme, syltet jalapeño og paprika. Godt på brød, til frokost eller lunsj

Pensle bagels med pisket egg og legg linfrø på overflaten av hver av dem. Vi slår på ovnen ved 170º. På bunnen av ovnen legger vi et brett med varmt vann.

Når ovnen har nådd 170 º, introduserer vi skuffen vår med bagels i den, og setter den i den laveste posisjonen, og lar skuffen ligge under vann.

Det tar omtrent 25 minutter å lage mat.

Når den er kokt, vil vi kutte den i to, og vi tar ut eggeplommen. Vi legger dette i en bolle som vi vil legge til 2 bokser tunfisk, litt salt og noen spiseskjeer majones til den er en kompakt, men ikke veldig tørr masse. Værst var det nok det året jeg bodde uten kjøkken!

Tunfisksalat

Mulig det er grunnen til at jeg ikke har micro i dag Jeg var ivrig på tunfisk på boks også. Det er altså ikke veldig ofte jeg åpner en boks tunfisk lenger — Tuna Helper er virkelig BAD og setter dype, dype spor. Det er likevel liten tvil om at fisken passer sabla bra i en god sandwichsalat, og nå også til kikertsalat.

Det finnes flere varianter av tunfisk majones, men det alltid inneholder tunfisk og andre ingredienser som skaper kremet saus lignende basen. Den kan brukes som alle andre krydder, men mange mennesker har andre kreative måter å bruke det og legge smak til vanlige retter med det.

Tunfisksalat uten majones

Utover det grunnleggende oppskriften, noen kokker legge til sine egne personlige preg på sausen ved å legge til en rekke ekstra ingredienser. Ingrediensene til tunfisk majones kan inneholde egg, olje, kremfløte og yoghurt. Alle disse ingredienser tjener til å gi sausen den kremaktig konsistens som ber folk til å klassifisere det som en form for majones.

TUNFISK MAJONES Relaterte emner

Preparación Denne enkle og smakfulle oppskriften fra fylte egg Det kan være en tallerken vi tilbereder i god tid, siden det er en kald forrett kan vi tilberede den første med mye tid. Noen ganger kan fyllingen være litt tung, det er derfor 4 egghalvdeler per person vil være en god startpakke, for å gi plass til første og andre kurs. I henhold til dette vil ingrediensene avhenge av spisestedene. Først av alt, for å lage disse utstoppede eggene, må vi kok eggene. For å gjøre dette legger vi eggene i en kjele sammen med vann og en skvett eddik. Dette trikset lærte moren meg, siden skallet avskalles bedre når det er kokt. Vi vil koke den i 10-12 min.

Tunfisk Majones
TUNFISK MAJONES Kommentarer:
Rapportert den Tunfisk majones
Toft fra Skien
Les gjerne min andre innlegg. En av mine hobbyer er Boxen. Jeg har lyst lese tegneserier stort sett.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net