Engelsk Fotball Tabell 2020

  1. Mer om
Engelsk Fotball Tabell 2020

Engelsk Fotball Tabell 2020 KvalitetGruppespill UEFA Champions League 5: Gruppespill UEFA Europa League 18-20: Nedrykk Opprykk fra Sky Bet Championship Check out rankings and live scores: Premier League 2019-2020 on Eurosport Denne siden er om Premier League 2021/2022 tabeller, (Fotball/England). Hvis du var på utkikk etter en annen turnering med navnetPremier League, vennligst velg Engelsk fotball - statistikk, F.A cupen, Fantasy League, FIFA-rangering, Fotballbabes, Fotballforbund, Fotballgolf, Fotballsanger, Fotballforum Mal:Premier League 2020/21 tabell. Fra Wikipedia, den frie encyklopedi Kategorier: Engelske fotballtabellmaler · Fotballtabeller

Det er to av utfallene Premier League-tabellen kunne fått uten videodømming.

Det viser en tabell regnet ut av den engelske avisen The Times, som har reversert alle avgjørelsene VAR har endret på i Premier League denne sesongen. Senere på kvelden spilles Manchester City-West Bromwich som skal være en overkommelig seier for Pep Guardiola sitt mannskap.

Mal:Premier League /21 tabell Wikipedia

Arsenal gjester Southampton. Forsvaret Denne sesongen er det en nordmann på plass i forsvaret til Coventry. Den duellsterke og uredde midtstopperen hadde visstnok flere tilbud i Championship, men valgte å gå for Coventry. Drysdale har imponert under sesongoppkjøringen, mens rutinerte McFadzean leverte en sterk andre halvdel av forrige sesong. Han har erfaring fra Championship tidligere, mens Rose aldri har spilt høyere enn League One i engelsk fotball.

Rose går glipp av sesongstarten etter en hofteoperasjon, men var den spilleren som fikk flest kamper på stopperplass forrige sesong. McCallum var på lån fra Norwich City og har returnert til moderklubben, mens Dabo ble kåret til årets spiller etter sesongslutt. Dabo har fått sesongoppkjøringen ødelagt av skade, men blir helt sikkert viktig når han returnerer.

Premier League tabelltips /21 Betsafe

Newcastle kan fort rote seg inn i nedrykksstriden den kommende sesongen og skal passe seg. Laget har spennende typer i Allan Saint-Maximin og Miguel Almiron, selv om det ikke nødvendigvis leveres sluttprodukt. Likevel er det spennende nok til at vi plasserer Newcastle på en 15. West Ham West Ham har gjort det til en kunstform å hente spennende offensive spillere for så å ikke få ut det beste i dem. Foran forrige sesong klasket de 45 millioner pund i bordet for å sikre seg spissen Sébastien Haller fra Eintracht Frankfurt, en rekordstor sum for London-klubben.

Franskmannen takket for tilliten med sju mål på 32 ligakamper. I stedet var det anvendelige Michail Antonio som tok størst ansvar og nettet ti ganger for klubben.

Selv om optimismen ofte er stor før sesongstart hos West Ham kommer de stort sett ganske raskt ned på jorda. Forrige sesong ble det en liten smak på nedrykksstrid, selv om man unngikk å måtte forholde seg til denne helt på tampen av sesongen. Har dog et par kvalitetsspillere de er nødt til å beholde dersom de skal berge plassen i Premier League de kommende sesongene. En av disse er Declan Rice, en midtbanespiller som er høyinteressant for flere toppklubber.

Problemene i West Ham virker å bre seg et godt stykke utenfor gressmatta, og fansen har jevnlig uttrykt sin misnøye mot eiere og administrasjon. Vi tror derimot de klarer å berge plassen den kommende sesongen.

Brighton Fra å være et spennende lag for noen sesonger tilbake virker det som om pilen peker feil vei for Brighton og manager Graham Potter.

Fotballmoro en blogg om fotball

Forrige sesong var de gode nok til å ikke blande seg inn i nedrykksstriden for alvor, men det er noe som ikke helt flyter for The Seagulls. Spissen Neal Maupay er giftig når han har dagen og nysigneringen Adam Lallana kan bidra offensivt.

Utover det virker det ikke som det er nok kvalitet til at Brighton går en kanonsesong i møte og vi tror de fort kan havne i nedrykksstriden. Leeds United er endelig tilbake i Premier League etter 16 års fravær. Crystal Palace Fra å være et godt organisert kollektiv har Crystal Palace tatt et steg mot det som blir mindre og mindre spennende fotball og kanskje er det et tegn på at det er på tide med en omstart i Championship.

Klubbens beste spiller de siste sesongene, Wilfried Zaha, er etter sigende sulten på nye utfordringer i en større klubb og om Palace mister Zaha blir det ytterligere grått i det offensive spillet.

Manager Roy Hodgson blir ikke yngre med årene og vi tror det kreves mer ungdommelig pågangsmot i en klubb som virker å ha gått seg fast i middelmådighet.

Premier league /

Forrige sesong ble det en 14. West Bromwich Det er ofte blytungt for nyopprykkede lag i Premier League, selv om lag som Wolverhampton og Sheffield United har motbevist nettopp den påstanden de siste sesongene. Lite tyder derimot på at West Bromwich har noe av den samme kvaliteten som kreves og må nok finne seg i å bli innblandet i nedrykksstriden tidlig. Helt katastrofe er laget selvsagt ikke, de kom tross alt på 2. Dermed berget Artetas mannskap europacupspill også neste sesong, for 27.

Fantasy-tips Det er stor konkurranse om plassene på laget i Arsenal. Og ettersom det foreløpig ikke er solgt unna mange førstelagsspillere, ser bredden bare sterkere ut foran denne ligastarten. Eksempelvis har man inntil videre fire potensielle vingbacker på venstre side, og kanskje like mange alternativer på motsatt flanke.

Derfor kan det være litt vrient å peke ut en av de billigste i stallen som har utsikter til jevnt med spilletid.

Ekteskap og skilsmisser

Det er likevel vanskelig å komme utenom unge Bukayo Saka 19. Den talentfulle tenåringen koster 5,5 millioner i Fantasy Premier League, og er med rette justert opp med en million siden fjorårssesongen. Han er nominert til prisen som årets unge spiller, og kommer trolig bare til å bli enda bedre.

Han har fått tillit av manager Arteta som alt fra venstreback til høyre ving, i tillegg til mer sentrale roller i midtbaneleddet. Forrige ligasesong endte med 71 fantasy-poeng fra Saka fordelt på 1746 spilleminutter. Han scoret én gang i ligaen, men hadde også et sterkt bidrag med sju såkalte fantasy-assist, derav fem målgivende pasninger.

Det siste antallet plasserte Saka som Arsenals nest beste på ligastatistikken, kun slått med én målgivende av Nicolas Pépé. Det franske storkjøpet fikk en del flere spilleminutter enn Saka totalt sett forrige sesong.

Enda bedre poengfangst i 2020-21 er godt mulig for 19-åringen. Stortalentet Mens nevnte Saka fikk gjennombruddet allerede i sitt første år i a-stallen, har Arsenal flere andre unggutter som også håper på å tilkjempe seg en viktig rolle i laget.

William Saliba 19 er et annet kjempetalent som spås en lys framtid i Arsenals drakt.

Premier Legue tabell / Betsson

Han strevde med flere lengre skadeopphold sist sesong på utlån i Saint-Étienne, klubben han ble kjøpt inn fra i fjor sommer. Arsenal vant den gangen dragkampen mot erkerivalen Tottenham om signaturen til den franske midtstopperen. En hamstringskade, en bruddskade i foten, samt at sesongen i Frankrike ble kortet ned med flere måneder på grunn av koronaviruset, medførte at Saliba bare spilte elleve Ligue 1-kamper sist sesong.

I en sterk Saint-Étienne periode i oktober og november, rett før fotskaden, rakk han likevel å bidra til tre sterke 1-0-seirer mot Lyon, Bordeaux og Monaco. Hvis Arsenal ender opp med å benytte seg av tre midtstoppere framover, øker sjansen for at Saliba kan kapre en av plassene på laget.

Shkodran Mustafi kan nemlig være satt ut av skade helt til november, mens Arsenal trolig selger Sokratis Papastathopoulos. Angiperen Gabriel Martinelli 19 begynte bra etter ankomsten fra Brasil i juli 2019, blant annet med sju scoringer på sine sju første kamper i alle turneringer.

Vi tror det holder til en 6. At et lag som rykker opp fra Championship slår seg inn blant de syv beste i ligaen er sjelden kost, men Wolverhampton har klart det med bravur. I sin første sesong tilbake på det øverste nivået ble det en sterk 7. På tross av dette har Wolverhampton tatt steg, og der de i sin første sesong havnet ni poeng bak 6. Det skilte dessuten bare syv poeng mellom Wolves og 3.

Om de klarer å bygge videre på de flotte prestasjonene kan det bli fryktelig spennende i kampen om Champions League-fotball den neste sesongen, men vi tror Wolverhampton må ta til takke med en ny 7. Troppen er god, der flere spillere er ettertraktet av større klubber. Selv om Wolves har vist at de evner å få frem gode spillere tror vi det koster helheten litt for mye dersom noen av disse forlater Molineux.

Forsterkninger bakover?

Det kan settes enkelte spørsmålstegn ved forsvaret til Tottenham, men vi tror fortsatt det holder til en 6. Det i seg selv bør ikke være et nederlag for Leicester, for å slå seg inn blant de syv beste lagene i Premier League er langt fra enkelt.

Forutsetningene var dog veldig gode for at det skulle bli Champions League midtveis i sesongen, og det er nok et snev av bismak hos flere i Leicester-leiren.

Like fullt en strålende sesong og klarer de å nærme seg noe av det samme spillet skal de si seg fornøyd. Vi tror derimot det blir tøffere den kommende sesongen, da man ikke kan regne med at to-tre antatt bedre lag skal ha en dårlig sesong hvert år.

Man skal vokte seg for å underdrive kvaliteten i dette Leicester-laget, og selv om Tottenham og Arsenal sleivet forrige sesong er prestasjonen god av Brendan Rodgers og hans mannskap. Vi tror derimot det blir langt tøffere den kommende sesongen. Talismanen Jamie Vardy er ett år eldre og nærmer seg 34 fylte med stormskritt. Vardy kan selvsagt holde det gående i mange flere sesonger, men som bakromsspiss er alder en alvorlig trussel man må jobbe seg rundt.

Hvorvidt Vardy evner å legge om spillestilen sin er et større spørsmål enn hva vi tenker å bryte oss på her, og nøyer oss med å plassere Leicester på en 8. Det blir tett i toppen den kommende sesongen og en 8. Det ble til slutt en 10.

Siden sommeren 2017 har Burnley brukt snaue 16 millioner pund på overganger om man regner inn solgte spillere og drifter dermed meget sunt.

Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

ENGELSK FOTBALL TABELL 2020 Relaterte emner

Spesielt lagene som avanserte i de europeiske konkurransene har liten tid til å hvile, da Covid-19 satte en effektiv stopper for all fotball man må tilbake til krigens dager for å finne maken til. Det heter seg at tid er penger og for den gigantiske pengemaskinen Premier League er det ingen tid å miste. Selv om forrige sesong strakk seg langt ut i juli sparkes den engelske toppfotballen i gang igjen i september, til alle anglofile fotballsupporteres store glede. Sjekk Premier League-oddsen Selv om det tok tid å få avsluttet forrige sesong var det aldri noen tvil om hvilket lag som kom til å stikke av med trofeet da ligaen måtte ta en ufrivillig pause i mars. Liverpool og lagets millioner av supportere har ventet i 30 lange år, men når de først gikk til topps gjorde de det med en stil man sjelden ser maken til. Tyske Jürgen Klopp har gjort sitt lag til en vinnende maskin som maler motstanderne i stykker med høyt press og hurtige overganger.

ENGELSK FOTBALL TABELL 2020 Kommentarer:
Rapportert den Engelsk fotball tabell 2020
Stenseth fra Sarpsborg
jeg elsker lese tegneserier oppover. Se gjennom min andre innlegg. Jeg trives Kampfspiel.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net