Mariner Viking 10 Forgasser

  1. Mer om
Mariner Viking 10 Forgasser

Mariner Viking 10 Forgasser BelønningXR10 AND 10/SEAPRO/MARATHON VIKING 10 - 10 MARATHON, JET 20/SUPER 15/15XD/25 SEAPRO/MARATHON 2 CYLINDER - 20 (2 CYL Svingh 0,- Tennspole/ladespole 400,- SOLGT! Mercury viking 10 hk, 2004 mod, selges i deler Forgasser passer også Viking / Marathon Det elektriske passer motorer 6hk - 25hk Startapparat / Snorstart 6hk / 8hk / 9.9hk / 10hk / 15hk Styrekult 8hk Jeg har en Mercury 10 Viking 2005 modell (altså 15 hk) som manglet forgasser. Fikk tak i en brukt, men ved prøvekjøring er det tydelig at Servicekit for Mercury og Mariner 10-15 hk viking / sea pro 2-PACE. KIT FORGASSER, Mercury, Mariner R.O

Mercury viking 10 hk, mod, selges i deler

I bunn av dette bildet ser du dreningings skruen for påhengsmotoren. Legg litt papir under og skru skruen litt ut. Her har jeg skrudd ut skruen helt, noen man ikke trenger.

Propell leveres i forskjellige størrelser, som aluminium, stål, 3, 4 eller 5 blads propell med forskjellige diameter og stigning.

Kan også tippe motoren opp når tiltspak er åpen. Vi leverer både 2-takt og 4-takt til våre kunder basert på kundens behov.

Hva skal du bruke motoren til?

Garantien på motorene er fem år, som er vanlig etter forbrukerkjøpsloven her til lands. En begrensning er at du må følge instruksjonsbokens krav til serviceintervaller, som skal utføres av godkjent verksted. Sjekk også faktaboksene for mer teknisk informasjon. Slik tester vi De praktiske testene vi har gjennomført består i hovedsak av fire moment: Fartsmåling, drivstoffforbruk og akselerasjon samt støymålinger.

Innlogging

For å få alle testdata så riktig som mulig kjørte vi alle motorene under en og samme dag med like værforhold. Farten måler vi med GPS, forbruket med gjennomstrømningsmåler og akselerasjonen med stoppeklokke. Støyen måles med en vanlig lydmåler.

I fartsdelen finner vi først og fremst ut hvilken toppfart vi kan forvente oss av de ulike motorene. F15 er sterkest og naturlig nok også den raskeste. Den største forskjellen mellom stor og liten motor merker du best når du kjører med mye last.

Båt/Båtmotorer, Salg Bytte Deler

Sving motoren så langt til siden at du får smurt mest mulig av styrewiren. Sitter kabelen fast, skal du ikke dra i rattet for å løsne den.

I relasjon: Lmg marin

Slå heller forsiktig i styrestaget med en hammer. Skru ut tennplugger med en pluggnøkkel og se om disse er svarte. Skift eventuelt tennpluggene hvis du har opplevd feilslag eller disse er sotet. Sjekk bensinfilteret.

Mercury viking 10 forgasser Traktor og landbruk

Dette kan ha forskjellig plassering fra motor til motor. De fleste er gjennomsiktige, slik at du kan se om det er kommet skitt inn. Avanserte Mercury dieselmotorer fra 115 hk. Produktet du har kjøpt, leveres med en begrenset garanti fra Mercury Marine.

Olje, smøremidler eller væsker som skiftes i forbindelse med vanlig.

Mercury 10HK Reservedeler Motor og påhengsmotor

Hvis båtens hk -kapasitet overskrides, kan dette føre til alvorlig personskade eller død. Mercury oppgir basisvekten til 216 kilo, det er for eksempel rundt 10 kg. De nye motorene erstatter dagens Verado-motorer opp til 300 hk. Bekrefter problemer Allikevel bekrefter Mercury importøren at slike skader forekommer. Derfor er det viktig at man skyller gjennom motoren med ferskvann ved lagring, og at service og vedlikeholdsprogram følges med tanke på skifte av sinkanoder og kontroll av jording til korrosjonsutsatte deler.

Følg oss på Facebook og Twitter Artikkelen er oppdatert.

MARINER VIKING 10 FORGASSER Relaterte emner

Mercury 10HK, 4-takt. Vår tilbudspris på 10 MH Defekte påhængsmotorer, 40 hk. Hei Har tenkt og selge min Mercury Viking 10 hk 2 takt 2008 mod, motoren har vel gått ca 50 timer. Motoren fikk service sommeren 2009 der forgasser ble renset, nye plugger, samt skiftet en spole. Det er noen skrammer på motoren, det er også noen små hakk i propellen, så en helt ny propell medfølg Yamaha 2 stroke outboard 2021 Yamaha 2 stroke outboards sale,9. Fikk med på kjøpet en eldre Lasse 15 med hardtop.

MARINER VIKING 10 FORGASSER Kommentarer:
Forfatter om Mariner viking 10 forgasser
Ingebrigtsen fra Hermansverk
Jeg nyter studere dokumenter kun. Les også min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Bar Billard.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net