Brukshuset Hamar

 1. Mer om
Brukshuset Hamar

Brukshuset Hamar FokusBrukshuset Hamar, Hamar, Norway. 603 liker dette · 1 snakker om dette · 336 har vært her. Brukshuset Hamar - for Gud og hvermann Brukshuset Hamar, Hamar, Norway. 603 likes · 1 talking about this · 336 were here. Brukshuset Hamar - for Gud og hvermann NLM Gjenbruk Hamar har et stort utvalg av gjenbruksartikler. Besøk vår butikk full av klær og møbler eller gjør verden bedre sammen med oss som frivillig lukket i dag · lukket i dag · Torsdag: 12:00-17:00 · Fredag: 12:00-17:00 · Lørdag Brukshuset er et allbrukshus med mye aktivitet. I tillegg til faste leietakere som NLM Gjenbruk, NLM Hamarkirken og Eriksen Data Hamar AS, leies lokalet ut til

Kontakt styreleder Ingunn Børresen på ingunn borresen. Gi bort eller bytt Gi det du ikke trenger til venner eller familie.

Hamar Dagblad, Hamar Dagblad Brukshuset satser på kulturen

Arranger gjerne byttedag Lag garasjesalg Vi har laget starthjelp til hvordan du lager garasjesalg. Gi bort til loppemarked Det er mange som arrangerer loppemarked på Hedmarken, og noen tilbyr å hente lopper hos deg.

Tlf: Nasjonalforeningen for folkehelsen, Hamar og omegn helselag arrangerer nybegynnerkurs i data. Driver gågrupper og andre fysiske aktiviteter.

Har du lest dette? Hus til salgs hamar

Ta kontakt for nærmere informasjon. Pensjonistforeninger Det finnes en rekke pensjonistforeninger i Hamar. Noen er knyttet til bedrifter mens andre tilbyr medlemskap for alle.

Brukshuset Hamar

Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Hamar Skibladnerbrygga; Hamar Stasjon. Fram til i dag har styret for forsamlingen avventet med å be om økonomisk støtte til prosjektet.

Nå vil vi gå ut og utfordre alle til å være med på et felles løft. Dette vil få ringvirkninger langt inn i framtiden!

Konsert: Gospel Explosion Christmas med Solveig W Vestøl i Hamar

Grunnen til at vi ønsker å samle inn disse pengene akkurat nå er at vi ved dette kan gi prosjektet likviditet til å få bygget raskt ferdig og kjøpe nødvendig inventar og utstyr. Alkoholen ødelegger jo samfunn!

Når idrettslagene mener at alkoholservering kan redde publikumsoppslutningen, så er jeg redd for at man med denne formen for «redning» ofrer barn og ungdom. Han røper at det blir to andre kulturelle opplevelser denne høsten.

Og rett før jul, den 18.

BRUKSHUSET HAMAR Relaterte emner

Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge. Alle lokale mobilitetsalternativer i en app Offentlig transport til Brukshuset i Hamar Lurer du på hvordan du kan komme deg til Brukshuset i Hamar, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Brukshuset med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Brukshuset i sanntid. Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Brukshuset? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Hamar Skibladnerbrygga; Hamar Stasjon.

BRUKSHUSET HAMAR Kommentarer:
Rapportert den Brukshuset hamar
Kleppe fra Sarpsborg
Se gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Moskauer Broomball. Jeg nyter lese tegneserier alvor.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Kid Cc Hamar
 • Stupetårn Hamar
 • Foodora Hamar
 • La Perla Hamar
 • Vinmonopolet Hamar
 • Coop Hamar
 • San Marino Hamar
 • La Perla Pizza Hamar Meny
 • Buss Stange Til Hamar
 • Iherb Vitamin K
 • Coop Obs Sandefjord
 • Vg Russebuss
booked.net