Utmark Hbo

  1. Mer om
Utmark Hbo

Utmark Hbo LønnsomAnmeldelse: «Velkommen til Utmark» på HBO Nordic. Advarsel: Denne tv-serien kan få deg til å le høyt av de mest Utmark er et sted der stemningen er merkelig og vill, og gjestfrihet ikke gjelder for nyankomne. Når en optimistisk skolelærer ankommer bygda i håp om en april 2021: HBO Nordic har samlet talenter fra hele Norden i sin nye storsatsing «Velkommen til Utmark». Dansken Kim Fupz Aakeson («Kraftidioten Utmark får premiere på HBO Nordic i Norden og i Europa via HBOs kanaler. Serien i åtte deler er skapt og skrevet av danske Kim Fupz Aakeson (En ganske snill Hvem spiller i Velkommen til Utmark? Marie Blokhus, Alma Günther, Stig Henrik Hoff, Tobias Santelmann. Hvor kan jeg se Velkommen til Utmark

Serieskaper Kim Fupz har virkelig skapt en spennende historie som får frem det verste og beste i de ulike rollefigurene. Serien er god på å formidle et uttrykk, der spesielt det undertrykte, får komme frem.

Filmingen foregår 11.

Skuespiller

Utmark er så godt som utelukkende befolket av avskyelige, håpløse folk. Unntakene er den lesbiske læreren Kari, som nettopp er kommet til bygda og har overlevd en fortid i Jehovas vitner. Samt Heige, som ikke gjør noen fortred.

Og så blir man sittende og desperat håpe at de to albanske jentene og den fornuftige Marin skal komme seg til helvete vekk fra dette galehuset, så fort som overhodet mulig. Hva det handler om?

Velkommen til Utmark

Nå er filmen endelig her i all sin storslåtte prakt, til glede for alle actionfans. Her blir vi kjent med et kalifornisk high school-miljø der ung, skeiv seksualitet utgjør et viktig omdreiningspunkt for handlingen.

Rollegalleriet er fargesterkt og karismatisk, og «Generation» lykkes med å skildre overgangen fra ungdom til voksen på gjenkjennelig, morsomt og sterkt vis. Farrow», som utspiller seg over fire episoder, går serieskaperne Kirby Dick og Amy Ziering inn i en av de mest betente konfliktene i det moderne Hollywood — den mellom det tidligere paret Woody Allen og Mia Farrow, og beskyldningene om at Allen skal ha forgrepet seg på datteren Dylan i 1992, da hun var sju år gammel.

Dermed blir de stort sett stullende rundt som litt mutte og tafatte typer nesten hele gjengen, litt ekle personligheter, ja visst men godlynte nolduser uansett.

Se Velkommen til Utmark sesong 1 episoder

I et mutt og dødt TV-eksperiment på åtte ganger 45 minutter. Men dette synes visst Norsk filminstitutt det var verdt å forære 22 millioner insentiv-filmkroner. Det er sånt som får det til å se ut som om at norsk tilskuddspolitikk handler om å kaste penger etter prosjekter det står HBO og Netflix på.

Her må vi forvente at kulturminister Abid Raja tvinges til å sitte helt rolig og se hvert eneste minutt av ferdig produkt. Serieskaper Aakeson har ikke egentlig noe på hjertet her, og selv om Dagur Karis regi byr på stilsikre bilder og taktil atmosfære, føles det aldri som om noe står på spill, her er ingen invitasjoner til å bry seg.

Det hjelper heller ikke at serien mangler en definert fremdrift, den er såpass handlingsfattig at man utmerket kan hoppe over en episode eller to uten å miste noe vesentlig. Resultatet er et dansk-islandsk-norsk HBO-produkt som slites i stykker av å bli dratt i ulike retninger: Seriens lidderlige kjøp- og embedsmenn har noe umiskjennelig dansk over seg, den indie-aktige westerntilnærmingen er en islandsk spesialitet.

Alt om musikk, film og serier australiaenred.com

HBO vil ikke ut med hvem som er på rollelisten enda, de vil heller ikke fortelle hvor den skal spilles inn. Santelmann påstår til og med at han prøvde å la seg «smitte litt av den indre rytmen og tempoet», då han skulle spele rolla som den tause sauebonden Finn. Regissør er islandske Dagur Kári nummer 2 f.

UTMARK HBO Relaterte emner

Det har vi opplevd i mange serier etter hvert, i flere norske også, og Utmark er definitivt ikke en plass Norge Rundt hadde besøkt. For på dette traurige stedet nordpå nær finskegrensa hjelper det ikke at himmelen er prangende vakker og naturen mektig flott. På denne vidda skjuler det seg sumper ingen vil kjøre seg fast. Ironisk nok er det en skikkelig hengemyr dette eksperimentet av en dramaserie har havna i selv. Den er et bygde-eventyr — eller -mareritt, så langtekkelig, livløst og treigt at den er en test av tålmodigheten. Utvanna i ødemarka.

Utmark Hbo
UTMARK HBO Kommentarer:
Forfatter om Utmark hbo
Ingebretsen fra Alta
jeg liker lese om Norge nervøst. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Ball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net