Hvem Er Kulturprofilen Som Er Siktet

 1. Mer om
Hvem Er Kulturprofilen Som Er Siktet

Hvem Er Kulturprofilen Som Er Siktet BeskytteGaute Drevdal (50), som har stått tiltalt for ni voldtekter og seksuell omgang med ei 15 år gammel jente, er i Oslo tingrett i dag dømt til 13 år og seks måneder i fengsel Alle" i Oslo under 50 veit hvem han er. Gammal kåtskælk som har trodd han har hatt draget på småjentene Voldtektstiltalt kulturprofil mener seg utsatt for svertekampanje Kjenner meg rimelig nysgjerrig på hvem dette er. Man diskuterer mye om at tiltalte skal få være anonyme i Norge, og det er forståelig p Aktoratet ber om fengsel i 14 år for kulturprofilen som er tiltalt for en rekke voldtekter av yngre kvinner mens de var beruset eller sov

Kulturprofil tiltalt for flere voldtekter by askburlefot69 in norge moodicow 2 points 3 points 4 points 4 months ago 0 children innsa nettopp at alle kommentarene sa langt 48 er under en kommentar. En kulturprofil i oslo er tiltalt for ni voldtekter og ett tilfelle av seksuell omgang med barn under 16 ar.

Fornærmede om kulturprofilen: Jeg hadde fått advarsler

Tiltalen mot mannen ble gjort kjent i april 2019. Det er satt av ni uker til rettssaken, som er berammet å vare til 20. Samtidig ser han fram til å få forklare seg for retten. Han vil legge fram et omfattende bevismateriale, forteller Myhre.

Slikt skjer nesten aldri. Tiltaltes forsvarer vil i ukene som kommer vektlegge at anmeldelsene mot kulturskikkelsen kom sent, og etter «felles initiativ».

VG: Mannlig kultur

I retten tok også forsvareren opp den nye tidsånden med metoo og kampanjen jegharopplevd på Twitter 2015. Man ser allerede hvor partene vil hen i denne alvorlige saken. Strafferammen er på ti år. Flere av disse skal likevel forklare seg i tingretten som vitner.

I relasjon: Gule stafylokokker i ansiktet

Erkjenner ikke straffskyld Myhre understreker at mannen hele tiden har vært klar på at han ikke har gjort noe straffbart og derfor ikke erkjenner straffskyld etter tiltalen. Statistisk sett ser man at enkeltstående anmeldelser generelt blir henlagt hvis det har gått lang tid, eller hvis det er lite bevis.

Gaute Drevdal dømt til 13 år og seks måneder i fengsel for flere voldtekter

Saken til venninnen er henlagt på bevisets stilling. Kvinnen beskriver seg selv som musikk- og litteraturinteressert, og mener bakgrunnen for at han tok kontakt, var at han ønsket tips til arrangementet.

På dette arrangementet møttes de første gang, ifølge kvinnen.

På et tidspunkt etter at saken var blitt kjent i miljøet rundt mannen, ble han banket opp på fest. Saken ble politianmeldt, men henlagt med påtaleunnlatelse. Dette betyr at det bevisst velges å ikke reise sak, i dette tilfellet fordi siktede allerede hadde så mange domfellelser på seg at det ikke ville gjort noen forskjell.

Tidligere NATT&DAG

Kritisk til politiet Det avviser derimot påtalemyndigheten. Tiltalte forklarte seg også om politietterforskningen, og sa at han forsøkte få politiet til å etterforske det han kaller en «vervekampanje» i miljøet for å få med flere voldtekts-ofre.

Les også: Plutselig hevelse i ansiktet

Jeg oppfatter ikke at de har etterforsket saken fra alle sider, sier han.

HVEM ER KULTURPROFILEN SOM ER SIKTET Relaterte emner

Norsk kulturprofil voldtekter. Oslo politidistrikt har tiltalt en kulturprofil i oslo for atte voldtekter. I dag bekrefter politiet at det er tatt ut tiltale. En sporreundersokelse planlegges i april. Dagbladet omtaler siktede som en kjent utelivsprofil og skriver at han er siktet for flere nachspiel voldtekter som skal ha skjedd i hans egen leilighet. Kulturtopp tiltalt for voldtekt og overgrep mot ni kvinner.

HVEM ER KULTURPROFILEN SOM ER SIKTET Kommentarer:
Forfatter på Hvem er kulturprofilen som er siktet
Fagerheim fra Tønsberg
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Fast-Pitch-Softball. jeg liker studere dokumenter delvis.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Ole Dole Doffen Hvem Er Hvem
 • Horoskop Hvem Passer Sammen
 • Se Hvem Som Søker På Deg
 • Nummen I Ansiktet Venstre Side
 • Oslostylistene
 • Mekanisk Kryssord
 • Google Translate Norsk
 • Ferge Linge Eidsdal
 • Eltefrie Rundstykker Med Fullkornshvetemel
 • Amerikansk Godteri
 • Brun Og Blid Wergeland
 • Ryzen 7 3700x
booked.net