Son Spa Pakketilbud

 1. Mer om
Son Spa Pakketilbud

Son Spa Pakketilbud StappfullContent [hide]

  Tilbud & Pakker - Hotell & Spa. Romantisk weekend eller spahelg med venninnene dine? Ta en titt på våre ulike pakker og tilbud. Her kan du skreddersy pakker Sonspa / Rom & Suite / Pakker & Tilbud / Et døgn luksus Ta deg en pause fra en hektisk hverdag og unn deg selv et døgn med luksus og velvære på Son Spa Son Spa er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til Ikke vis denne meldingen igjen. Om hotellet · Hotellrom · Servicetilbud · Fasiliteter · Tilbud · Tilbud; Medlemspris Avslappende opphold på et av Norges beste spa, inkludert frokost og adgang til spa. Våre tilbud er bare tilgjengelig i en begrenset periode

  Ruta går langsmed Bergensbanen og Flåmsbana — logisk nok, siden den er oppkalt etter rallarene som brukte den til å frakte materialer på, da de bygde Bergensbanen tidlig på 1900-tallet.

  Last ned også: Clas ohlson iphone lader

  Den vanligste ruta starter på høyfjellet ved Haugastøl 1000 meter over havet Geilo er et godt utganspunkt, og slynger seg gjennom 81 kilometer ned til Flåm ved Aurlandsfjorden. Prisen kan ikke kombineres med andre rabatter eller med forskuddsbetalt booking. Medlemspris kan bookes gjennom denne kampanjesiden og via choice.

  Bookingen kan endres og avbestilles frem til kl. Entre barn kr 100, SPA-opphold med overnatting Entré i SPA, leie av badekåpe, håndkle og tøfler, 3 retters middag i restauranten, overnatting og frokost Enkeltrom kr 1600 Tillegg for utsiktsrom kr 200 Tillegg mini -suite kr 500 Dagpakke i Spa Entré i SPA, leie av badekåpe, håndkle og tøfler.

  I tillegg får du servert Cesar salat med brød, juice og kaffe. Du kan selvfølgelig bruke gavekortet ditt som betalingsmiddel når du er på The Well.

  KONFERANSE

  I behandlingene veileder Märtha Louise deg i bruk av pust og avspenning, samtidig som du får en full kroppsmassasje fra en av våre terapeuter. Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

  Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om.

  Tilbud og bestilling

  Det lille ekstra for samlingen. Møt opp i badekåper i vår relaxavdeling med basseng, boblebad og badstuer med mer. Vår over 100 år gamle ærverdige Villa Holtnes skaper en fin ramme rundt ethvert arrangement.

  SON SPA PAKKETILBUD Relaterte emner

  Dette tilbudet er utløpt Avslappende opphold på et av Norges beste spa, inkludert frokost og adgang til spa Det er lite som er mer innbydende enn bassengområdet på det nydelig beliggende Son Spa. Her kan du sitte med føttene i det varme vannet mens du ser utover Oslofjorden og bare slapper av. Avslapning står nemlig øverst på lista når du ankommer Son Spa. Spaanlegget er på over 2000 kvadratmeter og rommer en rekke spafasiliteter som gjør det enkelt å legge fra seg hverdagens kjas og mas. Reisen fortsetter i den nyoppussede restauranten, hvor frokost, lunsj og middag serveres i moderne og flotte omgivelser. Uteserveringen byr dessuten på en utsikt over Oslofjorden, de nærliggende strendene og gjestebrygga. Her kan du nyte et glass vin etter en dag med velvære og fullstendig ro.

  Son Spa Pakketilbud
  SON SPA PAKKETILBUD Kommentarer:
  Forfatter om Son spa pakketilbud
  Tønnessen fra Vadsø
  Jeg trives lese bøker lystig. Se over min andre innlegg. Jeg elsker absolutt joggen.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  booked.net