Spinchip

  1. Mer om
Spinchip

Spinchip Låse oppContent [hide]

SpinChip Diagnostics AS | 411 følgere på LinkedIn. SpinChip Diagnostics is a medical device company that is developing a game changing and proprietary Automation Manager at SpinChip Diagnostics AS. Oslo, Oslo, Norge159 forbindelser. Bli med for å knytte kontakt Siden 2012 er 180 millioner kroner er lagt i potten for å gjøre medtech-selskapet SpinChip til markedsleder SpinChip Diagnostics AS Visiting and postal address: Hoffsveien 21/23, 0275 Oslo Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Spinchip Diagnostics AS, 997971698. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse

Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

SpinChip vil være den første aktøren med et produkt som faktisk tilfredsstiller brukerens krav. For pasienten kan det være forskjellen på å bli hjerteinvalid eller å bli frisk igjen, sier Hansson, som har mer enn 40 års erfaring fra de største sykehusene i Sverige på CV-en.

Se dette: Cc vest elixia

Raskt, enkelt og pålitelig Svensken ble hentet inn som medisinsk rådgiver for selskapet, og han har blitt så begeistret av teknologien at han investerer 1,3 millioner av sparepengene sine. SpinChip plattformen gjør det mulig å overføre analyse av kritiske prøver fra sentrale laboratorier til legekontor, ambulanser og akuttenheter, noe som vil bidra til at korrekt behandling kan starte tidligere og dermed bedre livskvalitet.

Sentralt i SpinChip plattformen er det innovative og effektive systemet for prosessering av mikrofluidikk.

Teknologien muliggjør utvikling av en rekke diagnostiske tester. I SpinChip® vil du bli del av et ambisiøst og faglig sterkt miljø med dedikerte ansatte som ønsker å lykkes som team. Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Silje A. Vis interesse ved å registrere din CV og søknad ved å trykke på søk her knappen så snart som mulig.

Jakter 60 millioner til Nespresso

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor SpinChip Diagnostics. The position will be within Assay Development.

Otivios produkt skaper et pulserende undertrykk og gjenoppretter oksygentilførelsen. Målsetningen var å øke blodstrømmene i huden.

Da kom ideen om at dette måtte være fint å bruke på folk med perifer arteriesykdom», forteller CEO Andreas Mollatt. Vi har kommet langt ettersom vi allerede nå går inn i en kommersiell fase.

News articles

Risikoen knyttet til selskapet er lavere nå enn for et år siden, og lavere enn for mange andre selskaper i vår bransje», legger han til. Mangel på effektiv terapi Oncoinvent utvikler kreftmedisinen Radspherin som behandler kreft spredt i bukhulen. Pasienter som får denne formen for kreft lider mye og får en forkortet levetid.

SPINCHIP Relaterte emner

Medisinsk teknologi Populærvitenskapelig framstilling SpinChip Diagnostics utvikler en banebrytende plattform for medisinske analyser. SpinChip plattformen gjør det mulig å overføre analyse av kritiske prøver fra sentrale laboratorier til legekontor, ambulanser og akuttenheter, noe som vil bidra til at korrekt behandling kan starte tidligere og dermed bedre livskvalitet. Sentralt i SpinChip plattformen er det innovative og effektive systemet for prosessering av mikrofluidikk. Teknologien muliggjør utvikling av en rekke diagnostiske tester. Til nå har det blitt utviklet og demonstrert biokjemiske tester til plattformen for hjerteinfarkt cTnI, betennelsesreaksjoner CRP, samt en tredje viktig markør.

SPINCHIP Kommentarer:
Forfatter på Spinchip
Aasen fra Drammen
Se over min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Freitauchen. jeg liker utforske norske bøker modig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net