Nedre Buskerud Politidistrikt

 1. Mer om
Nedre Buskerud Politidistrikt

Nedre Buskerud Politidistrikt GrunnleggendeDenne profilen er ikke aktiv. Vi svarer ikke på henvendelser her. Ved behov for øyeblikkelig hjelp, ring Telefon: 33 34 44 00; Telefaks: E-post: post.sor Røyken og Hurum lensmannskontor Politidistriktet dekker fylkene Buskerud, Vestfold og Telemark, samt Jevnaker kommune i Oppland Navn/foretaksnavn: SØNDRE BUSKERUD POLITIDISTRIKT. Forretningsadresse: Grønland 36, 3045 DRAMMEN

Organisasjonen kaller seg nasjonalsosialister og nøler ikke med å åpenlyst hylle Adolf Hitler og hans regime. Færre fremmedkrigere Så langt i år, har ikke en eneste person reist fra Søndre Buskerud for å kjempe for IS eller andre jihadistgrupper i Syria eller Irak, og politiet er nå mindre bekymret for dette enn de tidligere har vært, opplyser Østvold.

Det har blant annet med den nåværende situasjonen i Syria å gjøre, men også med det voldsomme fokuset som har vært på dette, sier han. Politistasjonsdistriktet har følgende tjenestesteder: Horten politistasjon og Holmestrand politistasjon. Politistasjonsdistriktet vil ivareta politimessige og sivilrettslige gjøremål for kommunene Horten, Holmestrand, Sande og Hof.

Politistasjonsdistriktet har følgende tjenestested: Tønsberg politistasjon. Ansvarsområdet for Namsfogden i Tønsberg justeres tilsvarende til ansvarsområdet til Tønsberg politistasjonsdistrikt. Politistasjonsdistriktet dekker politimessige gjøremål for kommunene Tønsberg, Re, Nøtterøy og Tjøme.

I løpet av en forholdsvis kort biljakt ble det igjen løsnet skudd mot politiet, denne gangen av en av passasjerene. Patruljen fikk ikke notert seg registreringsmerket på bilen eller hvorvidt det var en norsk eller utenlandsk bil.

Timebestilling for norsk pass

Ingen av politifolkene ble skadet i hendelsen. Alle tilgjengelige ressurser jobber med saken, og vi har flere personer som nå jobber overtid, sier Sorte. Vi inngår i et regionsamarbeid med Kongsberg politistasjon, Flesberg, Rollag og Nedre Eiker lensmannskontor.

Lensmannskontoret har lokaler i Hokksund sentrum. Kontoret er opplæringsenhet for 6 PHS-studenter. Det var heller ikke noen skader på bilen, men bilberger måtte til for å få bilen på veien igjen, melder politiets operasjonssentral.

Vedkommende ble ilagt et pålegg om å overholde helligdagsfreden, melder operasjonssentralen kl. Kjørte uten førerkort 30. Fører, en mann i starten av 40-åra, bosatt i Hokksund, er fører av bilen. Mannen blir anmeldt for forholdet, melder operasjonssentralen kl. Anmeldt for ruskjøring 29. Vedkommende anmeldes for forholdet, melder operasjonssentralen kl. Kjørte moped i rus 26. Han blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, og kjøring i ruspåvirket tilstand.

Det er politiets operasjonssentral som melder dette kl.

Kjørte over midtrabatt i rusa tilstand 25. Bilen ble påtruffet i Hokksund sentrum og stanset. Fører, mann i 60-årene, mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Nødvendige prøver tatt og sak opprettet, i tillegg til at førerkortet er beslaglagt, melder politiets operasjonssentral kl.

Tatt for ruskjøring 24. Nødvendig prøvetaking er utført. Fører er en mann i 30-åra og sak opprettes, melder operasjonssentralen kl.

Utagerende butikktyv 23. En patrulje ble sendt til stedet og fikk kontroll på en mann i 20-årene.

Brannhunder markerte funn

Han ble kjørt til arresten i Drammen, melder operasjonssentralen kl. Kjørte uten gyldig førerkort 22. Sparkesyklist bevisstløs 22. En sparkesykelist har kjørt i fortauskanten og mistet bevisstheten.

Ingen opplysninger om andre involverte, melder politiet 14. En person er tatt hånd om av helse og kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. UP-kontroll på Gamle Riksvei 22. Uten førerkort — med rus 21.

Søndre Buskerud politidistrikt Wikipedia

Fører, en mann i 20-årene hadde ikke gyldig førerkort. Det er også mistanke om ruspåvirket kjøring. Nødvendige undersøkelser gjort og sak opprettes, melder operasjonssentralen kl. Ikke brann ved YX på Bråtebakken 21.

Last ned også: Smerter i nedre del av magen og korsrygg

Nødetatene rykket ut, men meldingen viste seg heldigvis å være overdrevet og det var ingen brann. Ansamling av ungdommer og biler i Krokstadelva 20.

Politiet har vært på stedet, men ungdommen har oppført seg og det har ikke vært nødvendig med noen reaksjoner fra politiet, melder operasjonssentralen kl. Tatt uten gyldig førerkort 19. Hun erkjente forholdet, melder operasjonssentralen kl. Branntilløp i Vestfossen 19. Brannen ble raskt slukket og det skal kun være snakk om mindre materielle skader, melder politiet kl. To mistet «lappen» på Darbu 18. Det resulterte i 10 forenklede forelegg for fart.

I tillegg ble to førerkort beslaglagt på grunn av for høy fart. Mann lå ved veibanen på E134 15. Mannen satte seg kraftig opp mot politiet og vil bli ivaretatt av helse og politi, melder operasjonssentralen kl.

Kjørte over rundkjøring — blir anmeldt 13. Det ser ut til at den har kjørt rett frem i rundkjøringen. Politiet er nå på stedet og gjøre noen undersøkelser, melder operasjonssentralen kl. Rykket ut til røykvarsler som peip i Myraveien 12. Brannvesenet tok seg inn i huset da de så røyk eller dugg, melder politiet. Det jobbes å komme i kontakt med eieren av rekkehusleiligheten.

Nedre Eiker lensmannskontor australiaenred.com

Det viste seg å være en feilmelding og ingen brann. Buss skled av veien i Stensethbakkene 11. Veien ble stengt en periode under bergingen, men kl. Trafikkontroll i Drammensveien 10. Resultatet var åtte forenklede forelegg.

Se dette: Amedia distribusjon buskerud

En lokal kvinne i 50-åra anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort, melder operasjonssentralen kl. Det resulterte i hele 16 forenklet forelegg for fart, samt to førerkortbeslag for fart. Ni forelegg i trafikkontroll 10. Det resulterte i åtte forenklede forelegg for fart. I tillegg fikk én fører et forenklet forelegg for mobilbruk. Skadeverk på veibom 09. Hendelsen er fanget opp av videoovervåkning på stedet og video sjekkes av patruljen. Foreløpig ikke meldt om andre hendelser fra området, melder politiets operasjonssentral kl.

Innbruddsforsøk i Vestfossen 07. Politiet oppretter sak, melder operasjonssentralen kl. Katt falt ned i anleggshull 07. Dette er ved det gamle «Borge-bygget». Kvinne «satt fast» i terrenget 05. Hun ringte nødetatene, som brukte «rescue me» og fikk stedsangivelse på hvor hun var — og hun ble reddet uskadet ned i trygghet, melder politiets operasjonssentral kl.

Den unge mannen samtykket til beslag av førerkortet. Han vil også få et kraftig forelegg, melder politiets operasjonssentral kl. Sammenstøt skapte lange køer 04. De sendte en patrulje for å sjekke. Det viste seg å ha vært et lite sammenstøt mellom en lastebil og en personbil. Køen går over til vanlig ettermiddagstrafikk, melder operasjonssentralen kl. Tre fikk forelegg og prikker for mobilbruk 04. Tre førere fikk forelegg for ulovlig mobilbruk og derved noen ekstra prikker på førerkortet, melder operasjonssentralen kl.

Stoppet med falskt navneskilt 04. Det viste seg at bilen var avregistrert for tre år siden. Den utenlandske føreren i 40-årene fra Sandvika hadde heller ikke gyldig førerkort. Falske skilt fjernet og anmeldelse opprettet, melder operasjonssentralen kl. UP-kontroll på Darbu 03. I tillegg fikk en bilist et forenklet forelegg for manglende bruk av lys, melder operasjonssentralen kl.

Innbrudd i Hokksund 03. Et vindu er ødelagt og det er blant annet stjålet ipad og pass. Spor er sikret på stedet og sak opprettes, melder operasjonssentralen kl.

Bil kjørte i hekk

Brann i lyktestolpe 01. Innbrudd i kontor 01. Det er brutt opp et vindu og stjålet et kamera. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. De oppretter sak, melder operasjonssentralen kl. To menn pågrepet i Krokstadelva 28. De er også siktet for tyveri av kjennemerke fra en bil i nærheten. Den ene av dem er i tillegg siktet for kjøring under ruspåvirkning, melder operasjonssentralen kl. Anmeldt for urinering 28. Han erkjente forholdet, melder operasjonssentralen kl.

Kjørte av veien — hadde promille 27. En enslig bil hadde kjørt ut. Politiet melder om mindre personskade, og fører av bilen — en lokal mann i 20-årene mistenkes for promillekjøring. Han blir anmeldt og tatt med inn for bevissikring, melder operasjonssentralen kl. Bil har kjørt av veien 27.

Det er ukjent skadeomfang og meldingen oppdateres. Truende mann bortvist fra Nav Mjøndalen 26. Vedkommende hadde vært på stedet i et par timer og nektet å forlate stedet. Var truende mot ansatte. Politiet har vært på stedet og en mann i 30 årene ble bortvist fra stedet, melder operasjonssentralen kl. Hadde PC-en på i lastebilen 24. Han ble dimittert etter kontrollen, melder politiets operasjonssentral kl.

Tatt i stjålet bil ved Eiker Senter 24. Fører, en mann i 40-åra, ble pågrepet og mistenkt for tyveri av bilen han kjørte. Han mistenkes også for å ha kjørt i påvirket tilstand og fremstilles for prøvetaking. Saker opprettes, melder operasjonssentralen kl. Ifølge samme sentral dreier det seg om en lokal mann som er kjent av politiet fra før. UP-kontroll i Knivedalen 24. Løse hester i Mjøndalen 23. Eier skal være klar over situasjonen, og forsøker å fange dem inn igjen, melder operasjonssentralen kl.

Tre mistet lappen på E134 23. Det resulterte i at tre bilførere fikk beslaglagt sitt førerkort og 11 fikk forenklet forelegg for fart. Til legevakt etter kollisjon på E134 23. Fører av den ene bilen er kjørt til legevakten for sjekk. Trafikken ble dirigert av politiet frem til bilberger var ferdig på stedet og det var saktegående kø. Veien skal nå være åpnet igjen for fri ferdsel. Politiet meldte om ulykken kl.

Mann sto og skrek i Fabrikkgata 23. Politiet påtraff en mann i 40-åra fra Skien som var beruset. Han hadde ikke noe sted å gjøre av seg. Mannen ble derfor innbrakt til politistasjon og får sove av seg rusen der, melder operasjonssentralen kl. Kjørte av veien i Skotselv 22. Politiet har vært på stedet, men det var ingen personskader. Politiet oppretter likevel sak, melder operasjonssentralen kl.

Hokksund-gutt mistet lappen på E 18 20. Det skjedde på E18 mellom Drammen og Lier. Han hadde så mange prikker fra før at førerkortet ble beslaglagt. Det opprettes sak på gutten, melder politiet kl. Resultat ble seks forenklede forelegg og ett førerkortbeslag. Sto fast på jernbaneovergangen med slitte dekk 19. Patruljer sendt til stedet og togledelsen ble varslet. Ved ankomst viste det seg at en forbipasserende hadde tauet lastebilen med sin privatbil akkurat nok til at toget kunne passere uten at det ble sammenstøt.

Fører av lastebil får førerkortet beslaglagt på grunn av mildt sagt for dårlig dekk og lastebilen ble avskiltet på stedet, melder operasjonssentralen kl. Bomproblemer på Dalerovergangen 19. Bane Nor ble varslet og kl. Stjal store mengder brukte katalysatorer 19. Det er stjålet mellom 200 og 400 brukte katalysatorer. Politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse.

Tyveriet skjedd i tidsrommet mellom kl. Politiet ønsker seg tips i denne saken. Det er operasjonssentralen som melder dette kl. Kjørte uten gyldig førerkort 18. En ung mannlig fører blir anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Han ble for en uke siden fratatt førerkortet da han kjørte for fort med henger på E18 og hadde for mange prikker på førerkortet sitt fra før.

Branntilløp i pute 18. Det viste seg at det hadde brent i en pute og at brannen ble slukket av beboer. Brannvesenet reiste likevel til adressen for å sjekke at alt var i orden. Lastebil kjørte seg fast 18. Den meget lange lastebilen hadde fått hengerhjulene ned i veigrøfta og kom seg ikke videre.

Politiet var på stedet for å bistå og det måtte en biberger til for å få lastebilen ut på veien igjen. Ny avkjøring på Nordlysveien 18. Det var fører selv som meldte om hendelsen. Mannen i 30-årene hadde smerter i rygg og bryst og ble kjørt til legevakt i ambulanse for en grundigere sjekk.

Mannen var alene i bilen. Tatt uten førerkort 17. Vedkommende hadde ikke gyldig førerkort. Fører erkjente forholdet og politiet oppretter sak, melder operasjonssentralen kl.

Løse hester stengte E134 17. Det dreide seg om en sort og en hvit hest. Den ene hesten skal ha et rosa dekken. Veitrafikksentralen ble varslet og politiet rykket ut til stedet. Kort tid etter melder operasjonssentralen om at patruljen har kontroll på én hest og jobber med å få tak i den siste på E134 ved Orkidehøgda. E134 var da midlertidig stengt. Kjørte i autovernet på Nordlysveien 17.

NEDRE BUSKERUD POLITIDISTRIKT Relaterte emner

Nyheter Oppsving på ytre høyre Ingen har reist som fremmedkrigere til Syria fra Nedre Buskerud i 2016. Samtidig har grupper på den ekstreme høyresiden fått en oppsving, ifølge politiets radikaliseringskoordinator. Det gjelder både tradisjonelle høyreekstreme grupper, som fokuserer på rase, men også grupper som fremmer hat mot islam og mot innvandrere, sier Georg Østvold, radikaliseringskoordinator i Søndre Buskerud politidistrikt. Den nordiske motstandsbevegelsen betegner på egne nettsider sin ideologi som «progressiv, revolusjonær og moderne», og forkaster betegnelsen høyreekstrem. Organisasjonen kaller seg nasjonalsosialister og nøler ikke med å åpenlyst hylle Adolf Hitler og hans regime.

NEDRE BUSKERUD POLITIDISTRIKT Kommentarer:
Forfatter om Nedre buskerud politidistrikt
Andresen fra Drammen
jeg liker lese om Norge årlig. Se min andre nyheter. Jeg trives Feldhandball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Praksisdager Buskerud
 • Oslo Politidistrikt Seksjon For Utlendingsforvaltning Avd Oslo
 • Itslearning Buskerud
 • Politiet Buskerud
 • Magesmerter Nedre Del Av Magen
 • Nrk Buskerud
 • Dieselpriser I Dag
 • V75
 • Kjente Personer Fra Nord Norge
 • Perforert Plate Biltema
 • Yrkessjåførkurs På Nett
booked.net