V65 Tips

  1. Mer om
V65 Tips

V65 Tips KraftigGratis travtips til dagens løp. Tips til V75, V76, V86, V65, V64, V5, V4, V3, Top 7 og DD. Her finner du hvilken baner som kjører løp du kan spille på idag Vi jakter nye V65-gevinster på Leangen · Fantastisk V64-omgang med forsøk til Breeders' Crown Kontio innfrir med stortalentet i V65-lunsjen på Solvalla V65 Klosterskogen 21.07.21: Han er en ivrig Stalltips-spiller, sørlendingen som onsdag satset 192 kroner og fikk hele 129 171 tilbake på sin spillkonto men når det gjelder 9 Happy Dragon (V65-3/V5-1), så har vi god tro på en ny, kontrollert seier, for motstanden skremmer ikke Skrevet av Arngrim Søpstad. Gimmas råe V65 tips mandag

Blant dem allstedsværende Magnar Gundersen som var i sving som kontrollør på 100m, alltid klar for den gode replikk. Det forteller det meste om en som alltid har stilt opp for skyttersporten.

Og for skytterne spilte det ingen rolle at det var enkelte elementer i stevnet som manglet.

Manglende blekk på skriveren og ditto manglende skytekort ble tatt med godt humør. Resultatene lå på nettet etter hvert. I det hele tatt ble dette en fin olsokkveld der mange av skytterne kunne samles til kaffe på den nyåpna Olsen-kafeen nede i sentrum. Der kunne de sitte og føle at dette virkelelig fortjente betegnelsen olsokstevne. Flere lokale stevner - Kanskje kan dette stevne danne opptakten til et felles løft for å komme tilbake med rekrutteringen vi hadde før Covid-19, sier Magnar Gundersen.

Samlaget var inne på dette under Antibac-stevnene våren 2020. Men her må alle trø til og akseptere at det må gå an å arrangere slike stevner med heller liten deltakelse, sett i forhold til de store stevnene som hvert år går i vårt skyttersamlag. V65, en innerblink med enn Karstein Skundberg, Alvdal som på sin side kunne slå i bordet med en 10-skudd med ti indre. I startlistene har du nå også fått inn formfaktor, speedhandicap og vant i fjor slik at du raskt kan finne hestene du ønsker å ha med.

Dersom du ikke er registrert medlem av totopro.

Flatdalshoppe vann på Klosterskogen

TotoPro XV er helt gratis å benytte! Du kan du laste ned programmet med full funksjonalitet helt gratis. TotoPro XII er nyeste utgave av vår klassiske programvare for travspill, og inneholder foruten det beste fra tidligere versjoner også en del nyheter og mange forbedringer.

TotoPro XII er gratis, last ned og se hvor smart det kan være å spille system. TotoPro XII gir deg alle muligheter til å være med i kampen om milliongevinstene helt til målstreken. Viktig informasjon: Brukervilkår er oppdatert. For å fortsette å lese betalt innhold må du logge inn på nytt for å få godkjent de nye brukervilkårene. Beklager, det har oppstått en feil.

Rask i vei og normalt skal det ikke være noe større galopprisiko. På sitt beste rekker denne traveren her og den får siste plass på tipslinjen. Bak den er løpet åpent. V65-3: 2 Lykkje Idunn hadde vi tro på sist.

Da ble det galopp i en trang situasjon innledningsvis. Siden fikk aldri hoppa sjansen og satt fast med krefter spart i mål.

Formen er på plass der i gården og oppgaven som venter er overkommelig denne torsdagen. Normalt er ideen vår travsikker og skaffer seg en fin posisjon direkte.

Vi tror på en fin sjanse og at karrierens første seier kommer nå og tipsnikket er på sin plass. Hadde trolig kun blitt tredje om ikke en annen konkurrent hadde galoppert den dagen, om det ikke var for galoppen.

Last ned også: Gavetips 50 år mann

Uansett en positiv innsats i mot bedre motstand enn dette. Feilfritt tror vi en av de bedre plasseringene er innen rekkevidde. Braathen traveren er tilbake etter en lengre løpspause og skal være på gang igjen nå.

Var ute mot knalltøff motstand i sine to første løp i fjor og møter langt enklere motstand etter oppholdet.

Kan nok trenge løpet, men vi tror ikke treneren melder til start om ting ikke er i orden, så det er en opplagt strek på bongene. Kan kanskje nå tet, for så å slippe den. Fra lederrygg og siste indre til slutt, kan hoppa gjøre opp om seieren.

Disse fire føler vi skiller seg ut, selv om salen krysser i vei. Thor Einar Aurdal, Sykkylven 233, 11.

Travtips: Denne Forus

Jon Sæterbø, Surnadal 231, 12. Trond Gullik Mikkelsen, Surnadal 230, 13. Hanne Waag, Surnadal 230, 14. Sondre Saksvik, Orkla 230, 15. Anders Dyrnes, Smøla 227, 16. Lars Lillegård, Hjelmen 227, 17. Dørum, Opdal og Midtbygden 222 Klasse 5: 1.

Kim-André Aannestad Lund, Jondalen 244, 2. Karen Snekvik, Surnadal 239, 3. Guro Øie Bævre, Bæverdalen 239, 4. Odd Tyrhaug, Smøla 238, 6. Eline Lillegård, Hjelmen 237, 7.

Tore Egil Halse, Halsa Nordmør 236, 8. Ingar Waag, Surnadal 236, 9.

Arngrims tips

Tommy Valstrand, Snillfjord 232, 10. Robert Stornes, Nidaros 232, 11. Helge Roar Åndal, Malmefjorden 229, 12. Frode Standal, Kleive 228, 13. Kjell Magne Lervik, Halsa Nordmør 246, 2.

Travtips V65 Leangen mandag Dagsavisen

Arne Robert Skaslien, Opdal og Midtbygden 243, 4. Gunnar Øyen, Aspøy og Straumsnes 242, 5. Asbjørn Grendstad, Klæbu 242, 6. Bjørn Brevik, Kristiansund 239, 7. Oddbjørn Bolme, Rindal 238, 8.

V65 TIPS Relaterte emner

Mesterskap Klasse 3-5: 1. Kim-André Aannestad Lund, Jondalen 347 2. Odd Tyrhaug, Smøla 342 3. Kristian Frøysadal Hauge, Sunnylven 342 4. Ingar Waag, Surnadal 342, 5. Jorun Snekvik, Surnadal 341, 6.

V65 TIPS Kommentarer:
Forfatter om V65 tips
Byberg fra Narvik
Jeg har lyst utforske norske bøker enormt. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Kajukenbo.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net