Kahoot Børs

  1. Mer om
Kahoot Børs

Kahoot Børs KantContent [hide]

Oslo Børs · Valuta i NOK er en global læringsplattform som gjør det enkelt å lage, dele og spille læringsspill eller kunnskapsquizer Oslo Børs NO0010823131 - Stock Kahoot!-aksjen har stupt over 60 prosent i løpet av noen måneder. Verdier for 35 milliarder er blåst bort Følg kursbildet, nyheter, teknisk analyse og børsmeldinger for KAHOOT

Mosjøen australiaenred.com

Dermed vart onsdag den verste børsdagen selskapet har hatt nokon gong, og marknadsverdien vart barbert med heile 7,25 milliardar kroner. Kahoot vart dermed dagens soleklare tapar på børsen, men er ikkje blant selskapa som er noterte på hovudindeksen, der det gjekk meir roleg for seg.

Som å plukke en fotballproff Nordea-profilen mener det er like vanskelig å spå om hvilke vekstselskaper som skal overleve, som å peke ut hvem som skal blir fotballproff av de 100 beste fotballspillerne i 12-års klassen i Norge nå. Alle investeringsmuligheter høres bra ut når de presenteres.

Det er veldig mange velpolerte historier der ute, og det kan være vanskelig å skille skitt fra kanel for en som mangler erfaring. Audun har tredoblet investeringene sine: Jeg får litt høydeskrekk Han trekker frem Kahoot som et av vekstselskapene det er vanskelig å spå om.

Ifølge nettstedet e24, har selskapet ambisjoner om å øke inntektene fra ti til over 50 millioner dollar innen 2021. Inntektene skal komme fra månedlige abonnement fra kundene.

Abonnementsvekst videre For årets første halvår er salgsinntektene på 39,7 millioner dollar, eller 345 millioner kroner.

Antallet betalende abonnementer ventes å nå 1,1 millioner i løpet av året, skriver Kahoot. Aldri før har det vært flere nykommere på Euronext Growth tidligere Merkur Market enn i 2020.

Selskapene som noterte seg på Euronext Growth i fjor går inn i en rekke på 84 selskaper som har blitt tatt opp til handel siden markedsplassen ble etablert i januar 2016. Hvorfor velge Euronext Growth? Euronext Growth er en effektiv måte for små og mellomstore bedrifter til å skaffe kapital. Ifølge Oslo Børs har selskapene på Euronext Growth per januar 2021 hentet over 15,7 milliarder kroner gjennom aksjeemisjoner siden 2016.

Har du lest dette? E24 børs

Opptaksprosessens varighet er også betydelig kortere enn tiden det tar å notere et selskap på Oslo Børs. Norge på vei mot svenske tilstander? Steinar Hareide: Jeg har følt at Norge har vært i bakevja når det gjelder utvikling. Vi henger etter Sverige.

Arnet: Riktig det, vi har ikke hatt så mange fyrtårn.

KAHOOT BØRS Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Kahoot meldte onsdag morgen om utviklingen i årets andre kvartal. Inntektene landet på 20,6 millioner dollar, eller 179 millioner kroner, som er en en vekst på 114 prosent fra samme periode i fjor. Kahoot har nå 933 000 betalende abonnenter, opp fra 760 000 ved utgangen av første kvartal. En god del av økningen er etter et oppkjøp. Antallet aktive kontoer passerte 29 millioner. Abonnementsvekst videre For årets første halvår er salgsinntektene på 39,7 millioner dollar, eller 345 millioner kroner. Antallet betalende abonnementer ventes å nå 1,1 millioner i løpet av året, skriver Kahoot.

Kahoot Børs
KAHOOT BØRS Kommentarer:
Redaktør på Kahoot børs
Brenna fra Stavanger
Les også min andre innlegg. jeg er tent på Karten sammeln. jeg elsker lese om Norge blindt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net