Forskjell På Karamell Og Fudge

  1. Mer om
Forskjell På Karamell Og Fudge

Forskjell På Karamell Og Fudge SensasjonellFudge er laget av sukker, smør og melk mens toffee er laget av sukker og smør. Fudge oppvarmes til en softball temperatur mens karamell oppvarmes til en hard Hvis du synes fudgen er for søt, kan det være to ting. Den ene er at sukkeret ikke har smeltet til en gylden nok karamell Denne - og de fleste andre karamell/fudge-oppskrifter jeg ser - har en koketid på 10-15 minutter. Men min erfaring (og jeg har laget karameller i snart 30 år Fudge er laget av sukker, smør og melk mens karamell er laget av sukker og smør. Fudge oppvarmes til en softball temperatur mens karamell oppvarmes til en hard Mmmmm fudge er så utrolig godt! Og det smaker så mye bedre enn de du får kjøpt på butikken. Og så er det så enkelt å lage

Sjokolade er imidlertid ikke en hovedingrediens i fudge, selv om de fleste av oss automatisk tenker sjokolade når vi hører ordet fudge.

Dermed er hovedforskjellen mellom fudge og ganache sjokolade; sjokolade er ikke en essensiell ingrediens i fudge, mens den er hovedingrediensen i ganache. Denne artikkelen dekker, 1. Hva er forskjellen mellom Fudge og Ganache? Hva er Ganache Ganache er en blanding av smeltet sjokolade og krem. Jeg la også merke til at jeg gikk fra koke til 234 grader veldig fort.

Stor test av snacksnyheter

Jeg har lest at hastigheten blandingen kommer opp til temperatur er viktig. Ja, hastigheten du øker og senker også temperaturen er avgjørende for å få riktig tekstur. Hvis temperaturen stiger for raskt, kan det også påvirke farge og smak. Er det løst opp noe tungt i væsken, sånn som sukker, så trengs det bare mer energi for å gjøre det.

Karamellfudge Det søte liv

Og mer energi, det betyr høyere temperatur. Hvorfor 115 grader, da?

Dette har kokker og fudge-elskere testet seg frem til. Eksperimenter gjerne med andre temperaturer om du vil — det er sånn kokekunsten går fremover. Å nå 115 grader tar forresten omtrent 20 minutter, litt avhengig av hvor høy effekt du har på plata, hvor mye du lager og så videre.

Avkjølingen Nå har vi den perfekte fudge-blanding, der passe med sukker er løst i passe med fløte og blandet med passe med smaksstoffer — men den er glovarm. Nå kommer noe veldig viktig!

Myk karamellfudge med valnøtter

Avkjølingen er nøkkelen til å unngå kornete fudge. Korn i fudge er ikke noe annet en sukkerkrystaller.

Når blandingen kjøles av så vil sukkermolekylene gjerne samles igjen — men det får de ikke til uten å ha noe å krystallisere seg rundt, en kjerne. Her vil hva som helst duge — et støvkorn, en klump, et hakk i kanten av gryta. Mange sprø oppskrifter, krever at du trekker og strekker det stille varme candy for å gjøre det ekstremt tynt.

Å trekke gir det en ekstra sprø kvalitet derav navnet, og produserer et candy som nesten ser ut til å knuse når du biter inn i det. Når det gjelder smak, blir salt noen ganger lagt til sprø, men det er et sukkerholdig godteri.

Verdens beste Daimkake Gladkokken

Alt om fløtekaramell I USA er engelske toffees populære. De er vanligvis mykere enn tradisjonelle toffees, da de inneholder mer smør enn vanlig. En fudge skal ha små krystaller og være myk. Sukrer massen seg ukontrollert oppstår det store krystaller, fettet skilles ut, og det smaker ikke bra. Trikset er å tilsett glukose. Det hadde ikke denne oppskriften opprinnelig, så det har jeg tilsatt.

Karamell Fudge

Smelt smør og sirup i en liten kjele og la det avkjøles til lunkent. Pisk eggene lett i en bolle og rør inn melblanding, vaniljesukker og sukker. Tilsett smør- og sirupblandingen litt etter litt. Tilsett til slutt de hakkede pekannøttene.

FORSKJELL PÅ KARAMELL OG FUDGE Relaterte emner

Ingredienser Jeg hadde en venninne av meg Lillian på besøk og vi har sammen laget denne kaken. Denne kaken tar litt tid å lage, men herregud så godt! Her kommer oppskrift og forklaring med masse bilder om hvordan du skal lage denne herligheten. Steg 1 Start med å kjøre mandlene i en blender eller kjøkkenmaskin til en ganske fin blanding. Det er bare å godt om det er litt forskjell på bitene. Bland mandlene sammen med melisen. Pisk eggehvittene til de har blitt helt stive.

FORSKJELL PÅ KARAMELL OG FUDGE Kommentarer:
Forfatter på Forskjell på karamell og fudge
Skaar fra Mo i Rana
jeg elsker lese om Norge hektisk. Les gjerne min andre innlegg. Jeg elsker absolutt vier verbinden.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net