Bruksanvisning Huawei P9

  1. Mer om
Bruksanvisning Huawei P9

Bruksanvisning Huawei P9 KraftigBesøk HUAWEI P9 detaljsiden for raskt å laste ned Bruksanvisning,Ofte stilte spørsmål,Feilsøking,Nedlasting av programvare Se manualen for Huawei P9 gratis, eller still spørsmål til andre eiere av Huawei P Manual Huawei P9 lite Lite. Se manualen for Huawei P9 lite Lite gratis, eller still spørsmål til andre eiere av Huawei P9 lite Lite Bruksanvisning - Huawei P9 - Android 6.0 - Mobilguide. Bruksanvisning for Huawei P9. Komme i gangFølg instruksjonene i figurene nedenfor for Bruksanvisningen Huawei P9 - Android 6.0 er eiendomsrettigheter til Huawei og er ikke endret på noen måter. Device Guides is offered to MNOs and MVNOs by

Sjekk også: Hodetelefontriksene du bør ta i bruk Like enkelt er det for Apple-enheter, gjennom sikkerhetskopiering i iCloud, som er Apples skytjeneste. Har du lagret en sikkerhetskopi, logger du bare inn med Apple-ID-en din på din nye telefon og laster ned sikkerhetskopien. Apple: Bruk iCloud for å lagre sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Her må du bruke en Microsoft-konto. Les også: Nyttige og morsomme ting å spørre Siri om Enkel flytting ved hjelp av apper Skal du bytte til en mobil som bruker et annet operativsystem enn det du bruker i dag, kan prosessen virke litt mer komplisert.

Men så lenge du vet hva du skal gjøre, er det slett ikke vanskelig. Bildet viser en iPhone 7, fra kr. I appen kan du velge hvilket innhold du vil overføre til din nye telefon: kontakter, bilder og videoer, bokmerker, e-postkontoer og kalendere. Applikasjoner du har kjøpt i Google Play vil ikke overføres til iOS-enheten. Disse må du eventuelt kjøpe på nytt i App Store.

Lys- og tidsregulering Melodier høres skarpe og høye, og equalizeren kan brukes til å forbedre bass og volum. Ytelse Enheten har en koprosessor av i5-modifikasjonen, det er han som blir bedt om å være ansvarlig for ytelsen til alle sensorer. Den har høy ytelse og redusert energiforbruk.

Hvordan kan whatsapp lese

Enklere mobil får du ikke? Sexchatten sexy damer uten klær; Kontroller volum på telefonen Nokia-telefoner. Mobil plassering app Galileo! Huawei P9 Lite-smarttelefonen er en mellomtoneenhet, så prosessoren er passende her. Kirin brikken er laget ved hjelp av en ny prosesssteknologi på 16 nanometer. Den kan utvides med microSD-kort med en kapasitet på opptil GB. Huawei P9 Lite har to kameraer med en oppløsning på 13 og 8 megapiksler.

Det sentrale kameraet med en 13 megapikselmodul og en Sony IMXsensor, samt en utmerket blenderåpning, tar bilder av perfekt kvalitet. Dette er den offisielle instruksjonen for Huawei P9 Lite på russisk, som passer for Android 6. Hvis du har oppdatert Huawei-smarttelefonen din til en mer "fersk" versjon eller "rullet tilbake" til en tidligere versjon, bør du prøve andre detaljerte bruksanvisninger, som vil bli presentert nedenfor.

Dine bilder og videoer. Tråder som er slettet kan ikke hentes inn igjen, så gå forsiktig fram. Administrere meldinger Slett uønskede meldinger, videresend meldinger til andre kontakter, kopier og lim inn meldingsinnhold, og lås meldinger eller legg dem til i favoritter for å unngå at de blir slettet ved en feil. Meldinger som er slettet kan ikke hentes inn igjen.

Mens du viser en melding, berør meldingen to ganger for å gå over til fullskjermvisning av teksten. Når du sletter meldinger, vil meldinger i favoritter ikke bli berørt. Når du sletter meldinger, vil låste meldinger ikke bli berørt. Blokkere søppelpostmeldinger 1 Åpne 2 I listen over meldingstråder, berør Meldinger. Blokkerte meldinger vises ikke på listen over meldingstråder. Administrere vanlige uttrykk Sett opp vanlige uttrykk for å spare tid når du skriver en melding.

Bruke et vanlig uttrykk i en melding: Når du vil skrive en melding, berør. Velg Uttrykk, og velg et vanlig uttrykk å sette inn i meldingen.

Legge til en signatur Legg til en meldingssignatur for å spare tid når du sender meldinger. Legge til en e-postkonto Legge til en personlig e-postkonto Når du skal legge til en konto, søk råd hos e-postleverandøren hvis du er usikker på kontoinnstillingene. Berør Manuelt oppsett for å E-post.

Systemet kobles automatisk til serveren, og kontrollerer serverinnstillingene. Straks kontoen er satt opp, blir the Innboks vist. Endre konto eller mappe Amy huawei. Legge til en Exchange-konto Exchange er et e-postsystem som ble utviklet av Microsoft for næringslivet. Enkelte epostleverandører leverer også Exchange-kontoer for enkeltpersoner og familier. Når du skal legge til en konto, søk råd hos e-postleverandøren hvis du er usikker på kontoinnstillingene.

Systemet kobles automatisk til E-post.

Brukerhåndbok for Nokia PRISM

Sende en e-post 1 Åpne E-post. Berør 6 Berør for å legge til et vedlegg. E-postleverandøren kan ha satt en grense for størrelsen på vedlegget. Hvis vedleggene overskrider den grensen, send dem i hver sine e-poster. Se etter e-post Åpne the E-post og sveip nedover i Innboks for å oppdatere listen over e-poster. E-poster fra VIP-kontaktene kommer til en egen innboks.

Kontoinnstillinger Endre e-postkontoer Hvis du har lagt til flere e-postkontoer på telefonen, husk å slå over til riktig konto før du viser eller sender e-poster.

Fjerne en e-postkonto 1 Åpne 2 I the Innboks, berør 3 Velg kontoen du vil fjerne. Når du har fjernet en e-postkonto, vil du ikke lenger kunne sende eller motta e-post via denne kontoen. Bytt blitsmoduser Bytt til modus med stor blenderåpning Sveip mot høyre på skjermen for å endre kameramoduser Vis bilder eller videoer Bytt mellom kamera foran og bak Bruk filtereffekter Sveip mot venstre på skjermen for å konfigurere kamerainnstillingene Ta opp en video Ta et bilde Du finner mer informasjon om kamerainnstillinger i Kamerainnstillinger.

Ta et bilde Telefonen har et kamera fullt av funksjoner som du kan bruke til å fange livets uforglemmelige øyeblikk. Berør et sted på Kamera. For å justere brennvidden fokuslengden, legg to fingre sammen og spre dem fra hverandre på søkeren. Mer informasjon finner du i Dele bilder og videoer. Utvalget av ulike opptaksmoduser varierer mellom modellene. Sveip til høyre på søkeren for å endre opptaksmodus.

Mer informasjon finner du i Skjønnhetsmodus. Mer informasjon finner du i Ta et panoramabilde. Du finner mer informasjon i Ta et panoramisk selvportrett. Kameraet justerer automatisk eksponeringen etter lysforholdene. Mer informasjon finner du i Super Nattmodus. Mer informasjon finner du i HDR-modus. Mer informasjon finner du i Proffkameramodus. Mer informasjon finner du i Perspektivkorrigering.

Mer informasjon finner du i Lysmalingmodus. Mer informasjon finner du i Legge til vannmerke for bilder. Mer informasjon finner du i Lydnotater. Mer informasjon finner du i Bilder med stor blenderåpning. Mer informasjon finner du i Tidsforløpsmodus.

Mer informasjon finner du i Opptak i sakte film. Skjønnhetsmodus Bruk skjønnhetsmodus til flotte selfies med yngre, glattere hud. Kameraet registrerer automatisk hvert ansikt på bildet og anvender skjønnhetsinnstillingene. Perfekt selfie-modus Bruk modusen Perfekt selfie til å automatisk anvende tilpassede skjønnhetsinnstillinger på ansiktet ditt når du er med i et gruppebilde.

Juster innstillingene for øyne, pupiller, hudtone, og ansiktsform slik at du skiller deg ut i mengden. Bruke modusen Perfekt selfie Perfekt selfie oppdager automatisk ansiktet ditt på et gruppebilde og anvender skjønnhetinnstillingene på huden din.

Sveip til høyre på skjermen, og berør Skjønnhet. Konfigurere Perfekt selfie hvis du aktiverer denne modusen for første gang. Bytt til kamera foran hvis du skal ta en selfie. Kameraet oppdager automatisk ansiktet ditt og anvender forhåndsinnstilte innstillinger for ansiktsforbedring. Konfigurere Perfekt selfie Følg trinnene under når du bruker Perfekt selfie for første gang.

Konfigurer innstillingene for hudfarge, pupiller og ansiktsform slik du ønsker det. Velg en høyere innstilling for en mer synlig effekt.

Huawei P9 Lite MINI Brukerhåndbok (SLA L02&L22,01,Norwegain)

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig under avspilling av musikk. Ikke alle kameramoduser støtter denne funksjonen. Kameraet tar automatisk et bilde og viser fototiden.

Trykk på volum ned-knappen to ganger raskt etter hverandre På grunn av den hurtige fotograferingen kan bildekvaliteten bli redusert om natten eller ved nærbilder. Velg et sted med godt lys og fotografer fra passende avstand. Kameraet vil ta flere bilder i rask rekkefølge, så du får med deg hele handlingsforløpet. Løft fingeren for å avslutte fotograferingen. For å velge andre bilder, berør. Berør og følg instruksjoner på skjermen for å lagre bildet.

Hvis du ikke får tilgang til Seriebilder, berør Berør og hold på lukkerknappen på kameraets innstillingsskjerm og kontroller at Seriefoto er valgt. Taleaktivert opptak Bruk taleaktivert fotografering for å styre lukkeren når du tar et gruppebilde. Sveip til venstre på skjermen for å få tilgang til kamerainnstillingene. Si «cheese» for å ta et bilde. Still inn motivet du vil ta bilde av. Kameraet tar et bilde automatisk når du gir en talekommando eller kameraet registrerer en høy lyd.

Starte kameraet fra Galleri 1 Åpne 2 Gå til Bilder-fanen og sveip ned for å vise søkeren i halvskjermmodus. Sveip ned igjen for å Galleri. Ikke alle kamerafunksjoner er tilgjengelige i halvskjermsmodus. Mer informasjon finner du i Opptaksmoduser. Objektsporing Bruk objektsporing når du tar bilder av objekter i bevegelse, som mennesker eller dyr. Kameraet fokuserer automatisk på objektet som beveger seg, og sikrer at det alltid holdes i fokus.

Objektsporingsmodus og smilebilde-automatikk kan ikke brukes samtidig. Kameraet holder objektet i fokus. Lydnotater Legg til lydnotater for å skape liv i bildene. Kameraet tar opp et kort lydklipp og legger det til bildet. HDR-modus Bruk HDR-modus til scener med store kontraster for å unngå under- eller overeksponering og sikre skarpe bilder hver gang.

HDR-modus er ikke tilgjengelig for kamera foran. Bruk et stativ for å minimere kamerabevegelsen. Berør Auto og følg instruksjoner på skjermen for å justere ISO og andre eksponeringsinnstillinger manuelt. Kameraet tar automatisk flere bilder og slår dem sammen til ett fotografi. Proff-kameramodus Proff-kameramodus gir deg full kontroll over kamerainnstillinger slik at du kan ta profesjonelt utseende bilder i utfordrende fotosituasjoner.

Bruke Proff-kameramodus Telefonen har Proff-kameramodus, som gjør at du manuelt kan styre kamerainnstillinger som hjelpelinjer, eksponering og lukkerhastighet og ta bilder av profesjonell kvalitet. Du kan også legge til rutenett-hjelpelinjer og hente ut bilder i Raw-format. Mer informasjon finner du i Profesjonelle kamerainnstillinger. Bruk fokuseringslyset til å gjøre det lettere å fokusere på objektet i mørke omgivelser. Velg hjelpelinjer som hjelper deg til å komponere bildet.

Mer informasjon finner du i Legge til hjelpelinjer. Raw-format er et bildeformat som brukes av profesjonelle fotografer for hente ubehandlede bilder fra kameraets bildeføler.

Huawei P9 lite mini Quick Start Manual page 33

Bilder som er lagret i raw-format har alle de opprinnelige detaljene i behold og er lette å redigere. Men raw-bilder har større filer og tar derfor opp mer plass på enheten. Ikonet for lav eksponering kommer fram hvis eksponeringen er for lav. Berør ikonet for å gjenopprette standard eksponeringsinnstillinger. Du kan for eksempel justere ISO, eksponeringskompensering, hvitbalanse, fokusmodus, lukkerhastighet, m.

Advarsel om undereksponering Manuelle innstillinger Ikon for lav Berør dette ikonet for å gjenopprette standard eksponeringsinnstillinger. Dette eksponering ikonet vises bare når eksponeringen er for lav. Du kan velge matrix-måling, sentervektet måling eller punktmåling. Matrix-måling er standardinnstillingen. Økning av ISO gir et lysere bilde, men det blir en merkbar økning av bildestøyen. Du kan konfigurere kameraet til å justere ISO automatisk, eller du kan justere den manuelt.

Du kan konfigurere kameraet til å innstille lukkerhastigheten automatisk, eller du kan justere den manuelt. Den kan ikke angis som hurtigoppringingsnummer. Hvis telefonen har dobbel SIM-støtte på talltastaturet, skal du berøre og holde nummertasten som du kan bruke til kontakten, og berør deretter 1 or 2 for å kunne ringen kontakten raskt. Foreta en internasjonal samtale 1 Berør Talltastatur på startskjermen. Ved roaming kan du velge telefonnummeret til en lagret kontakt for å ringe kontakten direkte.

Dra Dra Dra mot høyre for å svare på anropet. Meny med innkommende anrop 35 Anrop og kontakter Plasser nåværende anrop på vent Berør én gang til for å gjenoppta samtalen. Kontroller at tjenesteleverandøren støtter denne funksjonen. Demp samtalen slik at den andre deltakeren ikke kan høre deg. Sett i gang en samtale med tre deltakere.

Aktiver høyttaleren slik for å ha en håndsfri samtale. Avslutt nåværende samtale.

Huawei P9 lite mini Quick Start Manual (Page 33 of ) ManualsLib

Åpne talltastaturet. Vis dine kontakter. Vis dine merknader. Berør Hjem eller Tilbake for å skjule menyen med innkommende anrop. For å gå tilbake til menyen skal du sveipe ned fra statuslinjen for å åpne varslingspanelet, og berør deretter Aktiv samtale.

Svare på et tredjepartsanrop Samtale venter-funksjonen må være aktivert for at du skal kunne svare på et anrop fra en tredjepart. Kontakt tjenesteleverandøren for å få mer informasjon. Foreta en konferansesamtale Det er enkelt å sette opp en konferansesamtale ved å bruke anropsfunksjonen med flere deltakere på telefonen. Ring ett nummer eller motta et anrop, og ring deretter et annet nummer for å legge det til konferansesamtalen.

Kontroller for å se om du har abonnert på den tjenesten. Den første deltakeren settes på vent. Bruke anropsloggen Oppføringer av alle utgående, innkommende og tapte anrop lagres i anropsloggen. Legge til en kontakt fra anropsloggen 1 Berør Talltastatur på startskjermen.

Du kan også berøre og holde nummeret du vil legge til, og deretter berøre Opprett ny kontakt eller Lagre i eksisterende kontakt. Slette samtaleoppføringer 1 Berør Talltastatur på startskjermen. Etter at lommemodus er aktivert, øker ringetonevolumet og vibrasjonen gradvis ved innkommende anrop. Samtaleinnstillinger Aktivere viderekobling Hvis du ikke kan ta imot anrop på telefonen, kan du viderekoble dem til et annet nummer.

Berør Viderekobling under Innstillinger for kort 1 eller Innstillinger for kort 2 hvis telefonen har dobbel SIM-støtte. Aktivere samtale venter Funksjonen Samtale venter brukes for å svare på et innkommende anrop mens du allerede sitter i en samtale. Du kan fritt veksle mellom de to anropene. Berør Innstillinger for kort 1 eller Innstillinger for kort 2 og deretter Flere innstillinger hvis telefonen har dobbel SIM-støtte.

Redigere en kontakt 1 Berør Kontakter på startskjermen.

Slette kontakter 1 Berør Kontakter på startskjermen. Søke etter en kontakt 1 Berør Kontakter på startskjermen. Kontakter som stemmer med det du skriver, vises mens du skriver. Importere kontakter fra en lagringsenhet 1 Berør Kontakter på startskjermen. Telefonen importerer kontaktene automatisk. Importere kontakter fra en Bluetooth-enhet 1 Berør Kontakter på startskjermen. Telefonen slår da på Bluetooth og søker etter Bluetooth-enheter.

Når de to enhetene er koblet, importerer telefonen automatisk kontakter fra den andre Bluetooth-enheten. Når de to enhetene er koblet, importerer telefonen automatisk kontakter fra den andre enheten. Eksportere kontakter til en lagringsenhet 1 Berør Kontakter på startskjermen. Du kan åpne Filer for å vise den eksporterte filen. Dele kontakter 1 Berør Kontakter på startskjermen.

Velg en delemetode, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å dele kontaktene. Legge til en kontakt i favorittene 1 Berør Kontakter på startskjermen.

Du kan også berøre kontaktdetaljer. Dette gjør det enklere å sende meldinger og e-poster til alle medlemmene av gruppen samtidig. Opprette en kontaktgruppe 1 Berør Kontakter på startskjermen. Redigere en kontaktgruppe 1 Berør Kontakter på startskjermen.

Du kan da: Berør Fjern medlemmer for å fjerne medlemmer fra gruppen. Berør Slett gruppe for å slette gruppen. Berør Gi nytt navn for å redigere gruppenavnet. Sende meldinger eller e-poster til en kontaktgruppe 1 Berør Kontakter på startskjermen. Slette en kontaktgruppe 1 Berør Kontakter på startskjermen. Å slette en kontaktgruppe vil ikke fjerne kontaktene i gruppen fra telefonen. Du kan også berøre for å åpne kontaktlisten og velge en kontakt eller kontaktgruppe. Berør for å velge en type vedlegg, og velg deretter vedlegget som skal legges ved.

Hvis du legger ved bilder, videoer eller andre multimediefiler, gjøres meldingen automatisk om til en MMS. Svare på en melding 1 Berør Meldinger på startskjermen. Administrere meldinger Videresende en melding 1 Berør Meldinger på startskjermen. Legge til en melding som favoritt Du kan legge viktige meldinger til dine favoritter. Favorittmeldingene slettes ikke når samtaler slettes. Slette en melding 1 Berør Meldinger på startskjermen. Slette en tråd 1 Berør Meldinger på startskjermen. Systemet kobler deg automatisk til serveren.

Innboks vises etter din konto er konfigurert. Enkelte e-postleverandører leverer også Exchange-kontoer for enkeltpersoner og familier. Kontakt e-postleverandøren når du er usikker på innstillingene som kreves, når du skal legge til en konto. Innboks vises etter at Exchange-kontoen er konfigurert. Ved feil på billett-appen blir billettkontrollørene og sjåførene varslet, og du skal få lov til å gå på transportmiddelet.

Er billett-appen nede, og du ikke har mulighet til å skaffe deg gyldig billett på en annen måte, vil du ikke få gebyr. Ved enkelte feilsituasjoner vil du motta en feilmelding i appen som gir tillatelse til påstigning i 30 minutter. Denne må du vise til sjåføren og eventuelt billettkontrolløren.

BRUKSANVISNING HUAWEI P9 Relaterte emner

Berøringstastene er en del av skjermen. Til en viss grad er dette bra, men på den annen side er det ikke veldig vellykket. Innstillinger De spiser opp noe nyttig visningsområde, men i sin tur er det praktisk å holde det tomme området i liggende retning. Panelet er konfigurert etter brukerens skjønn, alt er beskrevet i instruksjonene. Metning av paletten er så nær naturlig som mulig, kontrasten er nydelig og synsvinklene er maksimale. Du kan justere fargepaletten og temperaturen om nødvendig. Takket være det spesialiserte høykvalitets oleofobe belegget blir fingeravtrykk praktisk talt ikke igjen på glasset eller kan fjernes uten problemer.

BRUKSANVISNING HUAWEI P9 Kommentarer:
Rapportert den Bruksanvisning huawei p9
Bekkevold fra Tønsberg
jeg elsker rapporterer norske nyheter kunnskapsrik. Les også min andre nyheter. jeg liker Internet.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net