Ferge Svolvær Skutvik

  1. Mer om
Ferge Svolvær Skutvik

Ferge Svolvær Skutvik På grunn avDet er tre hovedårer til og fra Lofoten med ferge Booking - Bestill billetter. Informasjon om fergebilletter og booking samband · Vilkår for billettkjøp Ferga mellom Svolvær og Skutvik driftes av Torghatten Nord AS. Svolvær ligger i Lofoten, som er et svært populært reisemål for turister Svolvær til/fra Skutvik – 23 nautiske mil (44,0 kilometer) omlag 2 timer. Svolvær til/fra Skrova – 6 nautiske Arkivert fra originalen

Vi anbefaler å legge inn en dag eller to på begge sidene, eller stoppe over på Skrova og ta seg en runde på øya, det er mye å se.

Innhold A

Sambandet er kåret til den vakreste fergereisen, og det er fortjent! Dessverre er det lavere kapasitet og stor interesse, så forhåndsreservasjon anbefales sterkt. Har du ikke mulighet til å forhåndsreservere anbefaler vi å legge inn god tid.

Ta gjerne første avgang fra Svolvær kl 1045 eller Skutvik kl 1305, og planlegg noen attraksjoner du vil se på i Svolvær eller på Hamarøya dersom du må vente til neste avgang.

Sørg for å få med deg ankomsten av Skrova på overfarten, det er et flott syn! Lødingen — Bognes ligger innerst i Vestfjorden og er det sambandet med størst kapasitet og høyest frekvens.

Det går tre ferger fra kl 11 til 2030 på hverdager, to nye gassdrevne ferger ellers i døgnet. Det står info inne på Norsk Boerboel klubb sin gruppe på facebook, og kommer sikkert info på Norsk Boerboel klubb sin hjemmeside etterhvert også. Ikke helt sikker på datoer osv, men det kommer.

Lokale nyheter Hunder døde på ferja

Vet ikke om eller hva vi skal på i sommer av alt «slik», er mye som skal klaffe med forskjellig. Men siden vi brukte så kort tid sist, vi begynte å snakke om det midt på dagen en dag, bestemte oss på ettermiddagen, og i løpet av neste formiddag var vi på veien nordover.

Chakira var med sist, og det gikk helt greit, litt plundrete på fergen, men jeg fikk ordnet det. Det henger ikke på greip i det hele tatt.

Se dette: Thon svolvær

Hun understreker at Skutvik-fergas fremtid ikke bare er en sak for Hamarøy eller Vågan. Når alternativet Skutvik-Svolvær år etter år oppleves som usikkert og lite forutsigbart, lager vi heller trafikk til Nord-Sverige.

Fergeruter for Lofoten

Turister og reisearrangører dropper regionen mellom Fauske og Bognes. Ja, også i Saltdal har de vært helt klar på at usikkerheten om Skutvik-ferga har hatt negativ effekt også for dem, sier Ness – som også viser til en ny nasjonal storsatsing, fra Halden til Kirkenes, hvor utvalgte signalbygg skal kaste glans over og markere norsk arkitektur internasjonalt. Hamsunsenteret blir ett av disse signalbyggene. Ildsjelene på Skutvik-kaia sliter med å forstå hva det er som skjer.

Fergesambandet kan da umulig være noen voldsom økonomisk belastning for fylkeskommunen,? Han antyder «harde tak» i forhandlingene, og problemer med å få til en omforent avtale.

Reiseruter til Skrova

Dermed har vi en inntektsside som er enda mer usikker enn den har vært tidligere. Vi har en ramme å forholde oss til og kan ikke bruke mer penger enn det vi har til disposisjon, avslutter Christensen.

I relasjon: Krokeide ferge

May Valle V har vært fylkesråd for samferdsel i flere år. Brendsel Inne i havnebassenget finner du lite brennbart. Så baser deg på primus only. Mer info finner du på sidene til Lofotfiske.

Jeg tenker bare på de stakkars hundene, og håper i det lengste at de har dødd som følge av kullos, fordi det ville vært en smertefri død. Da ville de bare sovnet. Men det er visst ingen tvil om at hundene har kjempet.

Ferjesambandet Svolvær–Skrova–Skutvik

Alt er bare tragisk, sier Mette Aanes. Han er direktør for sikkert og personal i OVDS. Jeg er selv hundeeier og har tatt med dyrene på vestfjordferga uten problemer.

FERGE SVOLVÆR SKUTVIK Relaterte emner

Mette Aanes fra Mosjø en eide den ene. Dødsårsaken er uklar, og obduksjon skjer i dag. Mette Aanes 32 har drevet med hundeoppdrett i Herringen i Vefsn i snart 10 år. Hun mistet grønlandshunden Turte 2, som sammen med grønlandshunden Hogg 1 og den belgiske fårehundvalpen Tønder var på vei til ei utstilling i Leknes i Lofoten. Eier av Hogg, Tove Robertsen fra Mosjøen, kjørte transporten der også to samojeder var med. Samojedene overlevde ferjetransporten. Ferja gikk fra Skutvik 21.

FERGE SVOLVÆR SKUTVIK Kommentarer:
Redaktør på Ferge svolvær skutvik
Tønnesen fra Hermansverk
Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Büchsenmacherei. Jeg trives rapporterer norske nyheter lyst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net