Førdehuset Kino

  1. Mer om
Førdehuset Kino

Førdehuset Kino BedårendeKino Førde tilbyr innbyggjarane eit variert kinotilbod for alle aldersgrupper i to kinosalar; Storsalen (463 stolar) og Lisjesalen (70 stolar) i Førdehuset Førdehuset Kino Bibliotek · Førdehuset, Angedalsvegen 5. 57 72 19 00 · opningstider Vinterferien i Førdehuset - Kino på dagtid, aktivitetar i biblioteket, symjehallen og arrangement Aktivitetskalendar · Førdehuset · Kino · Politiske møte Førdehuset er eit regionalt kulturhus i Førde og inneheld mange kulturtilbod. Førde bibliotek, kino, symjehall, idrettshall og Sogn og Fjordane teater

Dei gjekk i same barnehage før, men kunne fortelje at Julie no hadde bytta.

Difor var det ekstra stas å gå på kino ilag. Dei fann stor glede i at Elin Ekorn og Kåre Bjørn var på plass.

Aktiv fritid i Førde

Det så ut som det var tre til fire meter dypt. Noen er mer skadet enn andre, men det var veldig uoversiktlig.

Vi kan takke en av lærerne for at det gikk så bra etterpå. Han tok styringen med en gang og fikk roet folk. Kva skjedde med dette trollet?

I si lengt etter gamle dagar, inngår Shrek ei pakt med den sleske Rumpelstiltskin. Før han veit ordet av det, er livet endra og han finn seg sjølv i ein merkeleg, alternativ variant av landet Langt, Langt borte.

Du vil kanskje like: Aladdin kino halden

Alle mine kjære Am. I Alle mine kjære blir vi, frå ein overraskande synsvinkel, vitne til det som skjer rett etter eit brotsverk og den gripande oppattbygginga av ein familie. Dette er historia om eit liv og alt som kom etter.. Ein finn meir info på facebook og heimesida deira.

Sunnfjord kommune, Høgskulen på Vestlandet og Sparebankstiftinga Sogn og Fjordane er med i spleiselaget til kulturkortet, og det er foreløpig eit prøveprosjekt som varer i eit år.

ungdomar deltek på UKM Fylkesmønstring

Aktiv ute Utanfor Høgskulebygget er det sandvolleyballbane, og her er det fleire turneringar i løpet av året. Gjennom Studentsamfunnet i Førde si friluftsgruppe kan du bli med på fjellturar og ulike aktivitetar. Med alle romma i full bruk, kan huset romme i alt 5000 menneske samstundes.

Last ned også: Aladdin kino

Idrettshallen kan åleine romme over 3000. Til dagleg er meir enn 2000 menneske innom huset. Sjå geometrisk posisjon på detaljert-kart hos Fylkesatlas eller på 3D-kart hos Google Maps ved å klikke på 3D-knappen nedst i høgre hjørne på Google-kartet.

Over på kino med Kongleriket

Bilete i denne artikkelen Førdehuset stod ferdig i 1976 og i 2001 vart det markert 25-års jubileum. Her ser vi inngangspartiet til huset. Frå vestibylen i Førdehuset. Den filmen passer for alle, men kanskje spesielt godt for born og pensjonistar.

FØRDEHUSET KINO Relaterte emner

Tysdag var det Førde sine Konglekundar sin tur. Rundt 2000 born og foreldre har blitt invitert på kino på 16 ulike plassar. Ungane blir ønskte velkomen av Elin og Kåre og får Kongleriket-godteposar og popcorn med seg inn i kinosalen. To «stopp» gjenstår på kino-turneen. Snurra film i Førde Tysdag 5.

FØRDEHUSET KINO Kommentarer:
Redaktør på Førdehuset kino
Magnussen fra Lillehammer
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Brettbahnrennen. jeg liker rapporterer norske nyheter livlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net