Ovnsbakt Ørret Trines Matblogg

  1. Mer om
Ovnsbakt Ørret Trines Matblogg

Ovnsbakt Ørret Trines Matblogg nyskapendeUrter (basilikum, persille, dill), finhakket Ovnsbakt ørret med urtelokk og potetsalat. Ørreten kan gjerne byttes ut med laks. Urtelokket passer også godt til annen fisk OVNSBAKT ØRRET MED URTELOKK, DILLPOTETER OG AGURKSALAT | TRINES MATBLOGG Cobb Salad, Health. Lagret fra trinesmatblogg.no I dag kan jeg by på en saftig ørretfilet toppet med nøtte- og urtelokk som OVNSBAKT ØRRET MED URTELOKK OG LUN POTETSALAT | TRINES MATBLOGG Fordel blandingen over, under og inni buken på ørreten. Dryss over salt og pepper, og pakk aluminiumsfolien godt rundt fisken. Bak i stekeovnen i 1 time

Og selv om låra mine ikke ville tilpasse seg innendørstemperaturen med en gang, så kan jeg ikke klage. Mens jeg satt der i dag, kom rundt et dusin fugler for å spise av maten vi hang ut i forrige uke; rødstruper, dompapper, kjøttmeiser og gråspurver. Katten ble nesten gal, der hun satt og knitret ved siden av meg, mens hun sikkert drømte om å sette tennene i en liten meis eller spurv. Hun går nesten ikke ut for tiden, så de er trygge fra henne i hvertfall.

The last winter was so cold here that many of the birds froze to death.

Skru deretter ned varmen. La gryteretten stå å trekke skal ikke koke under lokk i ca. Gi retten et dryss med friske krydderurter og server umiddelbart, gjerne med fullkornsris som tilbehør. Begynn med de fløtegratinerte potetene.

Skrell og del poteter og løk i skiver. Legg i en kasserolle og hell over fløte ev litt melk til det står ret i underkant av poteteen. Tilsetts alt og pepper og kok opp.

La potetene trekke til de er knapt møre. Hell over i et ildfast fat. Stek i stekeovn ved 225 oc mens kjøttet får hvile. Forvarm stekeovnen til 175 oc. Rens fileten for hinner og sener.

Ovnsbakt ørret NRK Mat Oppskrifter og inspirasjon

Tørk av den med litt kjøkkenpapir. Varm olje i en stekepanne, tilsett litt smør og la smøret smelte og bli nøttebrunt før fileten legges i.

Stek på begge sider. Dryss over salt og pepper og legg over et par kvister med timian.

Pannestekt laks med crème fraîche

Stikk inn et steketermometer. Legg skivene inn i kjøttet sammen med dillkvaster der fisken er snittet. Legg to lag med folie på stekebrett, dill, en stor neve fersk basilikum og sitron- og limeskiver. Legg ørreten midt på. Legg deretter resten av sitron- og limeskivene med en neve baslikum og litt dill oppå fisken.

Hell litt god olivenolje over fisken, og pakk den inn i folie. Fordel blandingen over, under og inni buken på ørreten. Dryss over salt og pepper, og pakk aluminiumsfolien godt rundt fisken.

Bak i stekeovnen i 1 time. Agurksalat Skjær agurk i tynne skiver. Finhakk chili og hvitløk, og bland med olivenolje.

Vend inn torskestrimlene og la marinere i 10 minutter. Stek torsken i smør i varm stekepanne, ca.

Lynstekt kylling i kokosmelk Onsdag

Potetmos Skrell potet og kok møre i vann. Skjær purre i tynne skiver. Mos potetene godt sammen med purre og smør. Smak til med salt og pepper. Del cherrytomat i to og snitt salat. Varm tortillawraps etter anvisning på pakken.

Fordel torsk, potetmos, salat og cherrytomater på tortillawraps, og topp med kesam og litt dill.

OVNSBAKT ØRRET TRINES MATBLOGG Relaterte emner

Skyll ørreten godt i kaldt vann og tørk lett med et tørkepapir. Skjær av hodet og halen, og legg den på et stekebrett dekket med to lag aluminiumsfolie. Skrell hvitløken og del feddene i to, skjær sitron i skiver på 1 cm, og grovhakk dill. Fres hvitløk og sitron gyllent på middels varme i en tørr stekepanne. Dryss over fennikelfrø, og tilsett smør og dill. Trekk stekepannen av varmen og bruk en stekespade til å hakke opp hvitløken. Fordel blandingen over, under og inni buken på ørreten.

OVNSBAKT ØRRET TRINES MATBLOGG Kommentarer:
Forfatter på Ovnsbakt ørret trines matblogg
Stene fra Skien
Les gjerne min andre nyheter. jeg er tent på Meditation. Jeg nyter utforske norske bøker mindre.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net