Lydplanke Test Tv2

 1. Mer om
Lydplanke Test Tv2

Lydplanke Test Tv2 DristigTEST: Mye lyd i lite format Sjekk testen av lydplanker! En lydplanke er rett og slett en planke som gir lyd ved hjelp av flere høytalere montert ved siden av hverandre En lydplanke eller lydsokkel oppgraderer TV-lyden i en håndvending. Men ikke alle er like gode. Testen på TV2 Hjelper deg Hvilken lydplanke eller lydsokkel er best for deg? Vi har lest mengder av tester og sett nærmere på de beste lydplankene fra bl.a Gjennomgang av lydplanker som har vunnet forskjellige tester i anerkjente testmagasiner og aviser. Gode råd om hva du bør være oppmerksom

Her finner du årets TV-test. De fleste lydplankene kommer med en subwoofer.

Stor test av 29 lydplanker

Dette er en type høyttaler som er laget spesielt med tanke å spille av lavfrekvent bass som man føler mer enn man hører, eller så lav at man ikke hører den med vanlig høyttaler. På modellene som har bluetooth kan du streame musikken rett fra mobilen til lydplanken.

Lydplanken HW-MS660 er intet unntak, for den er laget for deg som ønsker en optimal lydopplevelse. Produktet får ros av anmelderne, og her får den generelt sett gode anmeldelser over hele linjen.

Dette skyldes den gode og fyldige lyden som anmelderen fra Jyllandsposten beskriver som følgende: «Lyden er svært klar og ren, og Samsung ligger i front når det kommer til naturlig klang». Denne lydplanken fra Samsung er derfor for deg som ikke vil gå på kompromiss med lydopplevelsen.

Modellen er en klassisk sort boks, men anmelderne fra Lydogbillede. Finn ut hvordan du konfigurerer lyd på hjemmekinoanlegg med Dolby Atmos-støtte på én eller to HomePod-høyttalere.

Last ned også: Test deg selv klassen

De fleste TV-apparater støtter ikke Dolby Atmos-gjennomgang til lydplanker eller mottakere. Du trenger en TV, en AV-mottaker eller en lydplanke som støtter både Dolby Atmos og høykvalitetsformater for video for å gjøre begge deler.

De er lette å plassere og koble opp - du er klar på noen få minutter! Stadig flere av oss strømmer nå musikken trådløst hjemme, og mange modellene støtter dette. Dette er guidene våre Vi i Prisguiden lager produktguidene ved å samle og lese gjennom hundrevis av tester - slik at du kan gjøre gode, trygge kjøp.

Dette må du tenke på før du kjøper lydplanke Lydkvalitet: Hva skal du først og fremst bruke den til?

Produkter lydplanke test»

Dessverre gjenspeiles ikke dette i arbeidet ut over selve bildet og lyden. Fremfor alt har bildekvaliteten fått enda et løft, og svakhetene som Qled tidligere har hatt i forhold til TV-er med Oled, er nesten forsvinnende små. Stilren med smarte tilkoblinger Før vi går inn på bildekvaliteten, kan vi konstatere at Q90R virker veldig godt bygget, men kanskje med et noe anonymt inntrykk på designfronten.

Det gjør imidlertid at TV-en med sine tynne rammer lett smelter inn der den plasseres.

Beste lydplanke TechRadar

Alle tilkoblinger gjøres gjennom Samsungs One Connection-boks. Dette betyr at du bare har en tynn ledning fra TV-en ned til en liten boks som inneholder både strøm, TV-kort og alle tilkoblinger.

En smart løsning som alle produsenter bør ta i bruk. Med en slik tilkobling kunne Samsung godt ha vært enda litt mer sjenerøse med tilkoblingene, men de får likevel godkjent på dette punktet. Desto tristere er det at HDMI-portene er versjon 2. De skal støtte 4K i 120 hertz og lignende teknologier som kommer med siste standard, men at det ikke er HDMI 2. Fjernkontroll og grensesnitt følger samme mønster som før.

Fjernkontrollen har bare noen få knapper og er en fryd å bruke. Grensesnittet er uten tvil det raskeste på markedet i alle situasjoner og enkelt å bruke.

Airplay-støtte finnes, men ikke Chromecast. Annonse Utstyr Utstyrsnivået varierer svært blant lydplanker og lydsokler. Noen av dem har optisk digitalinngang og Bluetooth, og ferdig med det.

Noen av disse kan synkroniseres med andre produkter fra samme merke, slik at de kan inngå i et multiromssystem og spille samme eller forskjellig musikk og filmlyd i flere rom.

LYDPLANKE TEST TV2 Relaterte emner

Les senere TV-produsentene jobber iherdig med å forbedre sine produkter, og presenterer stadig bedre apparater fra år til år. Bortsett fra på ett punkt: lydkvalitet. I en verden der flatere er bedre, er det ikke rom for å bygge inn høyttalere av god kvalitet. Noen få unntak finnes, der man har felt TV-en inn i en større ramme, for å få plass til noen ålreite høyttalere. Men i dag når man helst ønsker et så stort bilde som mulig, er veggplassen dyrbar, og hvem vil da ha en 55-tommers TV som tar like stor plass som en 65-tommer? Da vil man jo heller ha 65-tommeren! Les også: test av Sonos Playbar og 10 andre lydplanker Den enkleste og mest elegante løsningen på lydproblemet er en lydplanke eller lydsokkel.

Lydplanke Test Tv2
LYDPLANKE TEST TV2 Kommentarer:
Forfatter om Lydplanke test tv2
Hvidsten fra Moss
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Ki-o-rahi. jeg elsker studere dokumenter voldelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Peak Performance Skijakke Dame
 • Vg Lista Bergen Artister
 • Atle Antonsen Sinnemestring
 • Itslearning Nfk
 • Potetskiver I Ovn
 • Byggmax Terrassebord
 • Joker Jens Bjelkes Gate
 • Stjernetegn Februar
 • Dow Jones Today
 • Lm Kosmetiske Hudklinikk Jessheim
 • Temperatura Real
booked.net