Bristow Heliport Stavanger

  1. Mer om
Bristow Heliport Stavanger

Bristow Heliport Stavanger OverraskelseOur lighting system are Operated In Hundreds Of helipads All Over The World Flyplassvegen 260 4055 Sola Bristow Norway AS fra, Rogaland. Pegasus Helicopter Stavanger Vi utfører alle typer lasteflyging, linjebefaring, vare og persontransport, film/foto Bristow Norway startet opp driften i 1993, da under navnet Norsk Helikopter. Selskapet åpnet en base på Stavanger lufthavn, Sola Stavanger, Bergen, Hammerfest, Kristiansund er sterkt berørt. Stord er satt opp som ekstra heliport

Da må vi skaffe oss den fleksibiliteten som finnes i markedet, sier han.

Statoil forteller Teknisk Ukeblad at de — utover ulykkeshelikopteret — har ett helikopter av typen EC225 H225 som var i ordinær trafikk frem til ulykkesdagen. De øvrige helikoptrene i vår tilbringertjeneste er Sikorsky S-92 og opererer som normalt, sier pressetalsmann Morten Eek i Statoil.

Erstattet Goliat-helikopter Eni Norge opplyser at de har benyttet en EC 225 som transporthelikopter til Goliat-feltet, driftet av Bristow.

Da bestilte vi et erstatningshelikopter av typen S-92 som nå er i drift, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Wulff. I tillegg har Equinor formet en arbeidsgruppe som skal se på kriteriene som skal til for å øke passasjerer fra 12 til 19 reisende.

Bemanningsreduksjonen i Tananger

Gruppen består av: Thor Ulrik Jacobsen fra VO-aksen i UPN undersøkelse og produksjon Norge, sammen med helseaksen, personell fra heliport, helikopter og fra operasjonssenteret til Equinor. Vi fikk en grundig innføring i prosessen av Bristow og Nokas, og registrerte at de hadde mange gode tiltak på plass.

Møtene er svært viktige for å vedlikeholde og forbedre et godt samarbeid ombord mellom OIM og verneombud. Samtidig løftes de viktigste utfordringene fram og man diskuterer seg fram til enighet om hvilke prioriteringer som skal stå øverst i året som kommer.

Vi har svært positive erfaringer med disse møtene og tilbakemelding fra både ledelse og verneombud er at møtene er nyttige, konstuktive og sosiale.

Gjennomføringsplan: 13. Vi vil benytte anledning til å takke for året som gikk, først og fremst ønsker vi å rette en stor takk til våre nesten 1500 medlemmer og over 60 tillitsvalgte som gjør arbeidet for oss i styret mulig. Sammen er vi sterke!

Norway Locations :: Bristow Group Inc. (VTOL)

En ekstra tanke sendes til de av dere som holder hjulene i gang i havet og på forsyningsbasen i Tananger mens vi andre har fri sammen med familie og venner. Kontoret i Tananger vil være tynt bemannet de neste to ukene, men HVO offshore er tilgjengelig hele perioden. For saker som haster vil selfølgelig hele styret være tilgjengelig gjennom høytiden.

November 29, 2019 Klart for Ekofisk-Komiteens julekalender På søndag er det 1.

Uværet stopper helikoptertrafikken i Nordsjøen

Kalenderen pleier å ha høy deltakelse og være populær blant våre medlemmer, både de som er på jobb i adventidstida, de som er hjemme og våre pensjonister. Så det er ikke så mye å finne på.

Det er trasig å vente så lenge, sier han. Disse avgangene er flyttet til Flesland, ifølge Eek. Equinor har derfor brukt Stord som en sjuende heliport. Men dersom streiken trappes opp på Sola fra helgen, som varslet, blir presset på helikopterkapasiteten enda større.

Vekterstreiken rammer Sola: Vi følger situasjonen fra time til time

Equinor har cirka 60 avganger fra Stavanger i uken. Det betyr at tilbudet blir så redusert at vi står i fare for ikke å kunne ta unna for det behovet vi har, sier Eek. Truer produksjonen Allerede nå er det mange oljearbeidere som ikke kommer seg ut på oppdrag.

Vi planlegger å starte opp noen flygninger fra Bergen, Stavanger og Kristiansund i løpet av dagen, etter hvert som de andre sjekkene er gjort, sier Eek.

Han regner med at det blir forsinkelser tirsdag.

BRISTOW HELIPORT STAVANGER Relaterte emner

Publisert: Oppdatert 30. I helgen trappet Norsk Arbeidsmandsforbund opp vekterstreiken med et åttende uttak, der blant annet 12 vektere ved Avarn Security sin avdeling i Stavanger ble tatt ut. Dermed rammer den også heliporten på Sola. Oljebransjen er avhengig av helikoptertransport til og fra anleggene til havs. Ole-Johan Faret, pressekontakt hos Aker BP, forteller at selskapet må stanse flere aktiviteter denne uken dersom vekterstreiken ikke avsluttes. Det vil det også være resten av uka, dersom streiken fortsetter.

Bristow Heliport Stavanger
BRISTOW HELIPORT STAVANGER Kommentarer:
Redaktør på Bristow heliport stavanger
Thorvaldsen fra Sarpsborg
jeg liker rapporterer norske nyheter interessant. Les gjerne min andre nyheter. jeg er tent på Kickboxen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net